ΑΡΧΙΚΗ | ΟΦΗ | Η αρχή για την αντεπίθεση...

Η αρχή για την αντεπίθεση...

image

Έβγαλε ψυχή, είχε ουσία και πήρε αυτό που ήθελε. Οι πολύτιμοι βαθμοί που τόσο χρειαζόταν ήρθαν και πλέον ο ΟΦΗ κοιτάζει τη συνέχεια κρατώντας την πολύ καλή εμφάνιση απέναντι στον Παναθηναϊκό και κοιτάζοντας το παιχνίδι στην Τρίπολη όπου θα επιδιώξει να συνεχίσει αυτό που ξεκίνησε την 13η αγωνιστική.

Το συγκρότημα του Νίκου Παπαδόπουλου πραγματοποίησε την καλύτερη φετινή του εμφάνιση και πήρε αυτό που άξιζε. Η νίκη απέναντι στον Παναθηναϊκό προσθέτει όχι μόνο τους σημαντικούς βαθμούς ενόψει της συνέχειας, αλλά θωρακίζει την ομάδα και με την απαραίτητη ψυχολογική τόνωση που δίνει η εμφάνιση απέναντι στο τριφύλλι.

Παρόλο όμως την καλή εμφάνιση, κυρίως μεσοεπιθετικά, ο Όμιλος έβγαλε και πάλι κάποια προβλήματα στο αμυντικό κομμάτι ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης με τους πράσινους. Τόσο στο τέρμα που δέχθηκε, όσο και στη φάση του δοκαριού του Δώνη και επίσης σε ακόμα δύο περιπτώσεις που, οι επιθετικοί του Παναθηναϊκού δημιούργησαν ρήγματα στα μετόπισθεν.

Λεπτομέρειες που θέλει να διορθώσει ο Νίκος Παπαδόπουλος ενόψει της συνέχειας, προκειμένου η αμυντική λειτουργία της ομάδας να δουλέψει άψογα. Έτσι, με στόχο να διατηρήσει την καλή εμφάνιση στο επιθετικό κομμάτι και να φτιάξει την κατάσταση στην αμυντική λειτουργία της ομάδας, ο ΟΦΗ ξεκινάει την προετοιμασία του για το δύσκολο παιχνίδι απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης.

Σαφώς και στόχος είναι τρεις βαθμοί ακόμα, με τα προβλήματα να μειώνονται για τον έμπειρο τεχνικό, καθώς αναμένεται να μπει στο κανονικό πρόγραμμα ο Χρήστος Αραβίδης και φυσικά ν' ανεβάσουν ρυθμό οι Νέιρα και Ντίνας που έλειψαν αρκετό διάστημα.

 

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

Σχολιάστε το άρθρο comment
Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:
  • email Αποστολή σε φίλο
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Απλό κείμενο
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
0
Sporfm
Powered by IT Development