ΑΡΧΙΚΗ | ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ | ΕΘΝΙΚΗ | Επιθεώρηση σε Παγκρήτιο και ΒΑΚ

Επιθεώρηση σε Παγκρήτιο και ΒΑΚ

image

Ένα κλιμάκιο πάνω από 10 ατόμων της ΕΠΟ βρέθηκε στο Παγκρήτιο στάδιο για να τσεκάρει και να δώσει την έγκριση, έτσι ώστε η Εθνική Ελλάδος να το χρησιμοποιήσει ως έδρα της.

 

Μεταξύ των προσώπων που υπήρχαν στο κλιμάκιο ήταν και τεχνικός διευθυντής της γαλανόλευκης Άγγελος Μπασινάς, ενώ βρέθηκε και ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ Νίκος Τζώρτζογλου.

Μια πρόταση που εξέφρασε το κλιμάκιο στους αρμόδιους ήταν μεταφοράς των δημοσιογραφικών θέσεων στην απέναντι κερκίδα, όπου υπάρχει σκέπαστρο, με την ΕΠΣΗ και το Δήμο Ηρακλείου να ξεκαθαρίζουν ότι θα κάνουν ότι χρειαστεί, ενώ ο Δήμαρχος Ηρακλείου ενημέρωσε ότι δεν υπάρχει κανένα οικονομικό ζήτημα.

Από κει και πέρα το κλιμάκιο της ΕΠΟ βρέθηκε και στο ΒΑΚ, το οποίο θα αποτελέσει το προπονητικό κέντρο της γαλανόλευκης. Συγκεκριμένα το κλιμάκιο αποτελούνταν από τους κ.κ. Μπάμπη Παπαδόπουλο και Αιμίλιο Αποστολόπουλο. Οι ίδιοι επισκέφτηκαν όλους τους χώρους ενώ τους συνόδευε ο αντιπρόεδρος της ΕΠΣΗ κ. Γιώργος - Πλούταρχος Κουτεντάκης.

Από την πλευρά του ΟΦΗ τους υποδέχθηκαν το μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ κ. Ιάσωνας Παπαστεφανάκης και ο Εμπορικός Διευθυντής κ. Λεωνίδας Παπαβασιλάκης, οι οποίοι έδωσαν απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα που τέθηκαν.

 

 

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

Σχολιάστε το άρθρο comment
Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:
  • email Αποστολή σε φίλο
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Απλό κείμενο
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
0
Χαλκιαδάκης
Powered by IT Development