ΑΡΧΙΚΗ | ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ | Ξεκίνησε την προετοιμασία, ανεβάζουν στροφές οι τραυματίες

Ξεκίνησε την προετοιμασία, ανεβάζουν στροφές οι τραυματίες

image

Επέστρεψε απ' το ρεπό του ο Εργοτέλης και ξεκίνησε αμέσως προετοιμασία για το Σαββατιάτικο κρίσιμο, εκτός έδρας παιχνίδι απέναντι στον Αιγινιακό.

Το συγκρότημα του Νίκκι Παπαβασιλείου, αποφασισμένο να ανατρέψει το κακό σερί δίχως νίκη εδώ και τέσσερις αγωνιστικές θέλει να προετοιμαστεί κατάλληλα για να μην υποστεί κάποια άσχημη έκπληξη και στο Αιγίνιο.

Ο Εργοτέλης όπου αναμένεται να έχει στην αποστολή και τον Γιακούμπου ο οποίος μαζί με τον Ροβίθη όπου δεν αποκλείεται να συμπεριληφθεί, έχουν ανεβάσει στροφές στις προπονήσεις, θεωρητικά θα προλάβουν.

Μάλιστα και ο Μπουρσέλης φαίνεται σιγά σιγά να ξεπερνάει τον τραυματισμό του, μπορεί να ανταπεξέλθει πλέον στο μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης. Τα νέα συνεπώς είναι πολύ ευχάριστα όσων αφορά αυτό το κομμάτι, καθώς μένει πια να αποφασίσει ο κόουτς της ομάδας αν όντως μπορούν να μετέχουν στην αποστολή.

Στο παιχνίδι με την Κέρκυρα είδαμε τον Γιακούμπου όπου είχε διαγνωστεί τραυματίας λίγες μέρες νωρίτερα, να συμμετέχει όχι μόνο στην αποστολή αλλά να παίζει τα τελευταία λεπτά και μάλιστα έχοντας αρκετά καλή απόδοση.

Αυτό δείχνει την μεγάλη διάθεση και το πείσμα που δείχνουν οι ποδοσφαιριστές του Εργοτέλη για να παίξουν. Το αν τα καταφέρουν τώρα... θα φανεί τα επόμενα 24ωρα.

 

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

Σχολιάστε το άρθρο comment
Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:
  • email Αποστολή σε φίλο
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Απλό κείμενο
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
0
Χαλκιαδάκης
Powered by IT Development