ΑΡΧΙΚΗ | ΤΟΠΙΚΗ ΕΙΔΗΣΙΟΓΡΑΦΙΑ | Ο καιρός σήμερα στην Κρήτη

Ο καιρός σήμερα στην Κρήτη

Τις απογευματινές και βραδινές ώρες προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με αίθριο καιρό, με την θερμοκρασία στους 10 βαθμούς και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από νότια διεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ. Στο Ρέθυμνο, περιμένουμε ηλιοφάνεια, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 6 έως 12 βαθμούς και ασθενείς βορειοδυτικούς ανέμους ως 2 μποφόρ.

Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με αραιές νεφώσεις, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 9 βαθμούς και διατήρηση των ανέμων από νοτιοανατολική διεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

Στα Χανιά θα υπάρχουν λίγα σύννεφα, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 8 έως 14 βαθμούς και ασθενείς νοτιοδυτικούς ανέμους έντασης 3 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με σποραδική συννεφιά, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 9 βαθμούς και εξασθένιση των ανέμων σε άπνοια.

Στη Νεάπολη Λασιθίου θα υπάρχουν λίγα σύννεφα, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 9 έως 12 βαθμούς και ασθενείς δυτικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 3 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδινές ώρες περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με καθαρό ουρανό, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 7 βαθμούς και εξασθένιση των ανέμων σε άπνοια.

 

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

Σχολιάστε το άρθρο comment
Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:
  • email Αποστολή σε φίλο
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Απλό κείμενο
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
0

Powered by IT Development