ΑΡΧΙΚΗ | ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ | ΤΟΠΙΚΟ | Σύσκεψη ενόψει της διοργάνωσης της «1ης Γιορτής Κρητικού Ποδοσφαίρου 2018»

Σύσκεψη ενόψει της διοργάνωσης της «1ης Γιορτής Κρητικού Ποδοσφαίρου 2018»

image

Οι Ενώσεις Ποδοσφαιρικών Σωματείων της Κρήτης δείχνουν το δρόμο της συμφιλίωσης, της ενότητας και του συγκρητισμού, με την πολύτιμη αρωγή της Περιφέρειας Κρήτης.

Αυτό επιβεβαιώθηκε και το βράδυ της Τετάρτης, όπου στα γραφεία της ΕΠΣ Ηρακλείου πραγματοποιήθηκε σύσκεψη ενόψει της διοργάνωσης της «1ης Γιορτής Κρητικού Ποδοσφαίρου 2018» η οποία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου και ώρα 21:00 στο ξενοδοχείο «Atlantis» στο Ηράκλειο.

Οι εκπρόσωποι και των τεσσάρων Ενώσεων της Κρήτης, λίγες ώρες μετά τα παιχνίδια των Μικτών Ομάδων, βρέθηκαν όλοι μαζί και μέσα σε άριστο και φιλόξενο κλίμα συζήτησαν για τις λεπτομέρειες της εκδήλωσης, με την οποία το κρητικό ποδόσφαιρο θα γίνει μια αγκαλιά προκειμένου για πρώτη φορά να βραβεύσει τους κορυφαίους της χρονιάς που φεύγει και ανθρώπους που έχουν προσφέρει στο κρητικό ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό.

Μάλιστα ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ Νίκος Τζώρτζογλου επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη, μεταφέροντας την ικανοποίηση και το «ευχαριστώ» όλων των Ενώσεων για την στήριξή του στην εκδήλωση και γενικότερα στο ποδόσφαιρο του νησιού.

Επίσης, αποφασίστηκε ώστε την προσεχή Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου και ώρα 13:00 στα γραφεία της Περιφέρειας Κρήτης, με την παρουσία όλων των Ενώσεων, να παρατεθεί μία συνέντευξη Τύπου όπου θα δοθούν περισσότερες λεπτομέρειες για την «1η Γιορτή Κρητικού Ποδοσφαίρου 2018».

 

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

Σχολιάστε το άρθρο comment
Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:
  • email Αποστολή σε φίλο
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Απλό κείμενο
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
0
Sporfm

Powered by IT Development