ΑΡΧΙΚΗ | ΤΟΠΙΚΗ ΕΙΔΗΣΙΟΓΡΑΦΙΑ | Ο καιρός σήμερα στην Κρήτη

Ο καιρός σήμερα στην Κρήτη

Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με λίγα σύννεφα, με την θερμοκρασία στους 14 βαθμούς και εξασθένιση των ανέμων, από νότια διεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

Στο Ρέθυμνο ασθενής βροχή προβλέπεται με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 8 έως 15 βαθμούς και ισχυρούς νότιους ανέμους έντασης 6 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα είναι βελτιωμένος, με τοπική συννεφιά, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 14 βαθμούς και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από νότια διεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

Συννεφιά και για τα Χανιά, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 10 έως 18 βαθμούς και ασθενείς βορειοδυτικούς ανέμους ως 2 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδινές ώρες ο καιρός θα είναι βελτιωμένος, με λίγα σύννεφα, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 12 βαθμούς και διατήρηση των ανέμων από δυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

Ενώ τέλος, στη Νεάπολη Λασιθίου συννεφιασμένος θα είναι ο ουρανός, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 8 έως 14 βαθμούς και ασθενείς νότιους ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 3 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με την εκδήλωση ασθενούς βροχής, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 12 βαθμούς και διατήρηση των ανέμων από νοτιοδυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

 

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

Σχολιάστε το άρθρο comment
Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:
  • email Αποστολή σε φίλο
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Απλό κείμενο
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
0

Powered by IT Development