ΑΡΧΙΚΗ | ΤΟΠΙΚΗ ΕΙΔΗΣΙΟΓΡΑΦΙΑ | Ο καιρός σήμερα στην Κρήτη

Ο καιρός σήμερα στην Κρήτη

image

Λίγα σύννεφα στον ουρανό του Ηρακλείου για σήμερα, με ηλιοφάνεια και αίθριο καιρό, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 16 έως 21 βαθμούς και μέτριους νότιους ανέμους ως 4 μποφόρ.

Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με αραιές νεφώσεις, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 16 βαθμούς και διατήρηση των ανέμων από νότια διεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

Αίθριος ο καιρός και στο Ρέθυμνο, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 15 έως 18 βαθμούς και μέτριους νότιους ανέμους έντασης 5 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδινές ώρες περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με αραιή συννεφιά, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 15 βαθμούς και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από νότια διεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

Στα Χανιά με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 14 έως 19 βαθμούς και ασθενείς βόρειους ανέμους ως 2 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδινές ώρες περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με αραιή συννεφιά, με την θερμοκρασία στους 14 βαθμούς Κελσίου και μικρή ενίσχυση των ανέμων, από νότια διεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

Ενώ στη Νεάπολη Λασιθίου η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 20 βαθμούς και άπνοια. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με αρκετά συννεφιασμένο ουρανό, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 13 βαθμούς και μικρή ενίσχυση των ανέμων, από νότια διεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

 

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

Σχολιάστε το άρθρο comment
Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:
  • email Αποστολή σε φίλο
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Απλό κείμενο
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
0

Powered by IT Development