ΑΡΧΙΚΗ | Ο ΣΠΟΡ FM | «Παραμυθένια» Παρασκευή… στο «Χριστουγεννιάτικο Κάστρο»

«Παραμυθένια» Παρασκευή… στο «Χριστουγεννιάτικο Κάστρο»

image

Πόσο πιο όμορφα θα μπορούσατε να περάσετε την Παρασκευή σας μαζί με τα παιδιά σας; Το «Χριστουγεννιάτικο Κάστρο», σας περιμένει για να περάσετε ένα ξέγνοιαστο απόγευμα και βράδυ γεμάτο διασκέδαση!

Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2018

Μουσική επιμέλεια Music Club 105,8 fm.

17:00 Κεντρική Σκηνή: «Η Κάλλω και οι καλικάντζαροι», Δραματοποιημένο αναλόγιο στο Χριστουγεννιάτικο Κάστρο. Παραδοσιακό παραμύθι με χριστουγεννιάτικα τραγούδια από τα παιδιά του KΔAΠ Θερίσσου - Μασταμπά.

17:30 Στα «καλούδια του Κάστρου»: Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίου Ιωάννου. Φτιάχνουμε αφράτες αγνόπιτες.

18:00 Στο Εργαστήρι του Άι Βασίλη: H Pαδιοφωνική εκπομπή του Family Radio 89,5 fm "H κυρία Σιντορέ και οι τρεις δοκιμασίες" με παιχνίδια δώρα και εκπλήξεις και με τη Μαρία Καριωτακη. Ζωντανά στο μικρόφωνο.

19:30 Στο Εργαστήρι του Άι Βασίλη: Σχολή Παραδοσιακών Τεχνών «Κρείττονες»: μιλάμε για τον στολισμό των εορτών, τον πρώτο καταγεγραμμένο στολισμό και στολίζουμε τα δικά μας κλαδιά ελιάς.

19:30: Σύνολο κρουστών «ΒΑΤΑΛΑ CRETA». Με τέσσερα διαφορετικά είδη τυμπάνων δημιουργεί μια δυνατή οπτικοακουστική εμπειρία που ξεσηκώνει τις αισθήσεις!

20:00 Κεντρική Σκηνή: «Χριστούγεννα ξανά», με την χορωδία και ορχήστρα του Πολιτιστικού Συλλόγου "Αρτεμισία" Ν. Αλικαρνασσού. Μουσική διεύθυνση Μαίρη Μαρκοπούλου.

 

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

Σχολιάστε το άρθρο comment
Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:
  • email Αποστολή σε φίλο
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Απλό κείμενο
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
0
Sporfm
Powered by IT Development