ΑΡΧΙΚΗ | ΤΟΠΙΚΗ ΕΙΔΗΣΙΟΓΡΑΦΙΑ | Ο καιρός σήμερα

Ο καιρός σήμερα

Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας περιμένουμε βελτίωση των καιρικών συνθηκών, με αραιές νεφώσεις, με την θερμοκρασία στους 16 βαθμούς και εξασθένιση των ανέμων, από νότια διεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

Στο Ρέθυμνο αρκετά συννεφιασμένος θα είναι ο καιρός, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 15 έως 18 βαθμούς και σχεδόν θυελλώδεις νότιους ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 7 μποφόρ.Τις απογευματινές και βραδινές ώρες ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με τοπική συννεφιά, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 16 βαθμούς και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από νότια διεύθυνση και ένταση μέχρι 5 μποφόρ.

Σύννεφα και πάνω από τον ουρανό των Χανίων, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 15 έως 19 βαθμούς  και μέτριους νότιους ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 5 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με συννεφιά, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 16 βαθμούς και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από νοτιοανατολική διεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

Τέλος στην Νεάπολη Λασιθίου η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 17 βαθμούς και μέτριους νότιους ανέμους έντασης 5 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδινές ώρες περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με ασθενή βροχόπτωση, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 15 βαθμούς και διατήρηση των ανέμων από νοτιοανατολική διεύθυνση και ένταση μέχρι 5 μποφόρ.

 

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

Σχολιάστε το άρθρο comment
Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:
  • email Αποστολή σε φίλο
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Απλό κείμενο
0

Powered by IT Development