ΑΡΧΙΚΗ | ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ | Αιχμές Παπαβασιλείου για διαιτησία και κακό αγωνιστικό χώρο

Αιχμές Παπαβασιλείου για διαιτησία και κακό αγωνιστικό χώρο

image

Ο Νίκκι Παπαβασιλείου εμφανίστηκε προβληματισμένος στην συνέντευξη Τύπου μετά το ματς με τον Αιγινιακό, κάνοντας λόγο τόσο για την διαιτησία όσο και για την κακή κατάσταση στην οποία βρισκόταν ο αγωνιστικός χώρος.

Η 3η συνεχή ήττα του Εργοτέλη φαίνεται να έχει στοιχίσει στον προπονητή του, ο οποίος προσπαθεί να εξηγήσει πως η ομάδα έχει βρεθεί σε αυτή τη δύσκολη θέση απ' το πουθενά τονίζοντας πως η ομάδα αξίζει παραπάνω πράγματα.

Αναλυτικά:

"Ξέραμε ότι θα έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι σε μια δύσκολη έδρα. Νομίζω ότι αρχίσαμε πολύ καλά στο ματς  σ ένα γήπεδο το οποίο δεν προσφέρετε για να παίξεις ποδόσφαιρο. Παρ' όλα αυτά προσπαθήσαμε δημιουργήσαμε νωρίς δυο ευκαιρίες μάλιστα και στις δυο υπήρχε πέναλτι . Πραγματικά δεν καταλαβαίνω πως δεν μπορούν να δοθούν δυο τόσο ξεκάθαρα πέναλτι.  Όσον αφορά την συνέχεια του παιχνιδιού κάναμε ένα λάθος και το πληρώσαμε έτσι μετά ήταν πολύ δύσκολο για μας απέναντι σε μια ομάδα που έκανε μαζική άμυνα να μπορέσουμε να ξεκλειδώσουμε και να κάνουμε ένα γκολ.

Δυστυχώς χάσαμε άλλο ένα ματς και χαλάσαμε την εικόνα που είχαμε από την αρχή του πρωταθλήματος. Νομίζω αυτή η ομάδα αξίζει πολύ περισσότερα. Αυτό που πρέπει να κάνουμε αυτή την στιγμή είναι ν’ αντιδράσουμε. Συγχαρητήρια στην ομάδα  του Αιγινιακού και τον προπονητή της."

 

 

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

Σχολιάστε το άρθρο comment
Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:
  • email Αποστολή σε φίλο
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Απλό κείμενο
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
0
Χαλκιαδάκης
Powered by IT Development