ΑΡΧΙΚΗ | ΤΟΠΙΚΗ ΕΙΔΗΣΙΟΓΡΑΦΙΑ | Ο καιρός σήμερα

Ο καιρός σήμερα

Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας περιμένουμε βελτίωση των καιρικών συνθηκών, με λίγα σύννεφα, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 12 βαθμούς  και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από νότια διεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

Στο Ρέθυμνο προβλέπονται αραιές νεφώσεις, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 10 έως 14 βαθμούς και ασθενείς βορειοδυτικούς ανέμους ως 3 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδινές ώρες ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με τοπική συννεφιά, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 12 βαθμούς και διατήρηση των ανέμων από νότια διεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

Στα Χανιά λίγα σύννεφα θα υπάρχουν, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 12 έως 17 βαθμούς  και μέτριους δυτικούς ανέμους ως 5 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδινές ώρες ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με λίγα σύννεφα, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 14 βαθμούς και διατήρηση των ανέμων από δυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 5 μποφόρ.

Τέλος στη Νεάπολη Λασιθίου ο καιρός θα είναι βροχερός, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 11 έως 13 βαθμούς και μέτριους δυτικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 4 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας περιμένουμε βελτίωση των καιρικών συνθηκών, με λίγα σύννεφα, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 10 βαθμούς και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από δυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

 

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

Σχολιάστε το άρθρο comment
Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:
  • email Αποστολή σε φίλο
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Απλό κείμενο
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
0

Powered by IT Development