ΑΡΧΙΚΗ | Ο ΣΠΟΡ FM | Ο καιρός σήμερα στην Κρήτη

Ο καιρός σήμερα στην Κρήτη

image

Ισχυρές βροχοπτώσεις και χαμηλή θερμοκρασία στην πόλη του Ηρακλείου καθώς βροχερός θα είναι ο καιρός, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 12 βαθμούς και ισχυρούς βορειοδυτικούς ανέμους ως 6 μποφόρ.

Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με ασθενή βροχόπτωση, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 11 βαθμούς και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βόρεια διεύθυνση και ένταση μέχρι 5 μποφόρ.

Βροχή και στο Ρέθυμνο με το θερμόμετρο να φτάνει τους 10 βαθμούς και μέτριους βόρειους ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 5 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδινές ώρες ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με βροχή, με την θερμοκρασία στους 11 βαθμούς και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βόρεια διεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

Βροχή προβλέπεται για τα Χανιά, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 11 έως 12 βαθμούς και μέτριους βόρειους ανέμους ως 5 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας περιμένουμε βελτίωση των καιρικών συνθηκών, με αρκετές νεφώσεις, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 11 βαθμούς και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βόρεια διεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

Τέλος, στη Νεάπολη Λασιθίου βροχερός θα είναι ο καιρός, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 10 βαθμούς και μέτριους βορειοδυτικούς ανέμους ως 5 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με βροχοπτώσεις, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 9 βαθμούς και διατήρηση των ανέμων από βορειοδυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 5 μποφόρ.

 

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

Σχολιάστε το άρθρο comment
Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:
  • email Αποστολή σε φίλο
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Απλό κείμενο
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
0
Χαλκιαδάκης

Powered by IT Development