ΑΡΧΙΚΗ | ΤΟΠΙΚΗ ΕΙΔΗΣΙΟΓΡΑΦΙΑ | Ο καιρός σήμερα στην Κρήτη

Ο καιρός σήμερα στην Κρήτη

image

Εξασθενούν οι βροχές αλλά η θερμοκρασία δεν ανεβαίνει καθώς στο Ηράκλειο προβλέπεται συννεφιά, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 11 έως 12 βαθμούς και μέτριους βορειοδυτικούς ανέμους ως 4 μποφόρ.

Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με αρκετές νεφώσεις, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 11 βαθμούς και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βορειοδυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

Στο Ρέθυμνο θα εκδηλωθεί ασθενής βροχόπτωση, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 9 έως 10 βαθμούς και ασθενείς βόρειους ανέμους ως 3 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδινές ώρες περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με αρκετές νεφώσεις, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 10 βαθμούς και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βόρεια διεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

Στα Χανιά περιμένουμε αρκετές νεφώσεις, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 10 έως 12 βαθμούς και ασθενείς δυτικούς ανέμους έντασης 2 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με αρκετές νεφώσεις, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 9 βαθμούς και διατήρηση των ανέμων από δυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

Τέλος, στη Νεάπολη Λασιθίου ο καιρός θα είναι βροχερός, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 9 έως 10 βαθμούς και μέτριους βορειοδυτικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 4 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με ασθενή βροχόπτωση, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 9 βαθμούς και διατήρηση των ανέμων από δυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

 

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

Σχολιάστε το άρθρο comment
Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:
  • email Αποστολή σε φίλο
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Απλό κείμενο
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
0

Powered by IT Development