ΑΡΧΙΚΗ | ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ | Και τώρα... Παναχαϊκή

Και τώρα... Παναχαϊκή

image

Ο Εργοτέλης αυτό χρειαζόταν. Μια νίκη κόντρα σε έναν μεγάλο κατά προτίμηση αντίπαλο, εντός έδρας που όχι μόνο θα του εξασφάλιζε κάτι σημαντικό για την συνέχεια (πρόκριση στους «16»), αλλά θα τον απογείωνε ψυχολογικά.

Αυτό ήρθε την κατάλληλη χρονική στιγμή. Εκεί όπου ο Εργοτέλης έδειχνε να ξεχνάει σιγά σιγά τις «ρόδινες μέρες» των πρώτων αγωνιστικών του πρωταθλήματος... εκεί ήρθε ο Άρης.

Η νίκη τεράστια. Όχι μόνο γιατί κατάφερε να αποδράσει απ' τον όμιλο φωτιά, παίζοντας στα ίσια τον ΠΑΟΚ και τον Άρη αλλά και γιατί τώρα βλέπουν με άλλο μάτι την συνέχεια.

Τα επινίκια είναι πολλά και πρέπει να συνεχιστούν. Γι' αυτό ο Εργοτέλης τώρα κοιτάει την Παναχαϊκή. Με όλους τους ποδοσφαιριστές στην διάθεση του και με ψυχολογία που φαντάζει τρομακτική στα μάτια των αντιπάλων, η ομάδα του Νίκκι Παπαβασιλείου που επιτέλους χθες χαμογέλασε, ρίχνει το βάρος από σήμερα κιόλας στην Κυριακάτικη αναμέτρηση.

Δίχως χρονοτριβή και με στόχο να συνεχιστεί αυτή η επιχτυχία ώστε το 2018 να κλείσει ιδανικά για τον Εργοτέλη, οι παίχτες προπονήθηκαν σήμερα σε δύο γκρούπ. Όσοι αγωνίστηκαν χθες έκαναν την απαραίτητη αποθεραπεία ενώ οι υπόλοιποι έκαναν κανονική προπόνηση.

Οι τόνοι έπεσαν και πρέπει να πέσουν όμως ώστε ο Εργοτέλης να παρουσιαστεί σοβαρός όπως χθες στο δύσκολο παιχνίδι της Κυριακής, κόντρα στην Παναχαϊκή. «Ας κρατήσουν οι χοροί» που λέμε... διότι ο δρόμος είναι ακόμη μακρύς.

 

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

Σχολιάστε το άρθρο comment
Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:
  • email Αποστολή σε φίλο
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Απλό κείμενο
0
Χαλκιαδάκης
Powered by IT Development