ΑΡΧΙΚΗ | ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ | FOOTBALL LEAGUE | Πιθανή αφαίρεση βαθμών στον Πλατανιά

Πιθανή αφαίρεση βαθμών στον Πλατανιά

image

Η ομάδα των Χανίων κινδυνεύει από αφαίρεση τριών βαθμών απ' το τρέχων πρωτάθλημα έπειτα από οφειλές σε πρώην ποδοσφαιριστή της.

Ο Πλατανιάς αν δεν εξοφλήσει άμεσα τα χρωστούμενα στον Ουντότζι, ο οποίος ήταν στις υπηρεσίες της ομάδας κατά την περσινή περίοδο θα δεχθεί την ποινή της αφαίρεσης βαθμών σε ένα πολύ κομβικό σημείο του πρωταθλήματος.

Η ΕΠΟ δίνει περιθώριο στους Χανιώτες να πληρώσουν τον Νιγηριανό εντός των επόμενων τριών εργάσιμων ημερών (σήμερα, Σάββατο και Δευτέρα) ώστε να μην προχωρήσει η διαδικασία της αφαίρεσης. Οι άνθρωποι του Πλατανιά ευελπιστούν ότι θα φανούν αντάξιοι των υποχρεώσεων τους και πως στο τέλος η ομάδα δεν θα κινδυνέψει βαθμολογικά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Κατά την τελευταία του συνεδρίαση, το Διαιτητικό Δικαστήριο έλαβε τις εξής αποφάσεις.

«Επιβάλλει στην ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του Chigozie UDOZI, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 567/2018 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας».

 

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

Σχολιάστε το άρθρο comment
Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:
  • email Αποστολή σε φίλο
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Απλό κείμενο
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
0
Sporfm

Powered by IT Development