ΑΡΧΙΚΗ | ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ | Γ ΕΘΝΙΚΗ | Ο απολογισμός των κρητικών ομάδων στη Γ Εθνική για το 2018

Ο απολογισμός των κρητικών ομάδων στη Γ Εθνική για το 2018

image

 

Αποχαιρετώντας το 2018 η ομάδα έκπληξη που παρατηρήσαμε στους αγωνιστικούς χώρους της Γ Εθνικής χωρίς αμφιβολία είναι ο ΟΦ Ιεράπετρας

Οι Λασιθιώτες αγνοούν την λέξη ήττα και δικαιωματικά προπορεύονται στην θέση της βαθμολογίας. Το πιο εξεζητημένο είναι ότι ο ΟΦΙ δεχθεί ένα τέρμα και έχει σημειώσει 20.

Ο ΠΟΑ ξεκίνησε πολύ δυνατά, ωστόσο στην πορεία άλλαξαν τα δεδομένα για την ομάδα του Ατσαλένιου, καθώς έχει να πετύχει νίκη από της 14 Οκτωβρίου και τον παιχνίδι με την Προοδευτική.

Στην μεταγραφική περίοδο η διοίκηση είναι διατεθειμένη να πλαισιώσει το σύλλογο με ποιοτικούς ποδοσφαιριστές, αλλά και οι παίκτες πρέπει να κάνουν ένα restart.
Αυτο που ξεχώρισε στον ΠΟΑ είναι. H συμμετοχή νεαρών ποδοσφαιριστών όπως ο Γιάννης Κενδριστάκης, ο οποίος είναι μόλις 19 ετών και έδωσε ποιοτικά λεπτά συμμετοχής στην ομάδα.

Ο Γιούχτας είναι μια ομάδα που διαθέτει εμπειρία και ποιότητα, ωστόσο αυτό που της λείπει είναι η σταθερότητα. Η ομάδα των Αρχανών βρίσκεται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας με 19 βαθμούς.

Η Επισκοπή ξεκίνησε με στόχο την άνοδο, ωστόσο στην πορεία εξελίχθησαν αλλιώς τα πράγματα και ερχόμαστε στο σήμερα, όπου η ομάδα του Ρεθύμνου βρίσκεται στην 4η θέση με 9 βαθμούς από το πρωτοπόρο.

ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ και Παλαιοχώρα μπορεί να βρίσκονται στις χαμηλές θέσεις τις βαθμολογίας, αλλά τις τελευταίες αγωνιστικές έχουν αποδείξει ότι μπορούν και έχουν τις δυνατότητες να παραμείνουν στην κατηγορία, ενώ από την άλλη δύσκολα τα πράγματα παραμένουν για την Παλαιόχωρα που παρά την νίκη επί του ΠΟΑ βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με 7 βαθμούς.

 

 

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

Σχολιάστε το άρθρο comment
Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:
  • email Αποστολή σε φίλο
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Απλό κείμενο
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
0
Sporfm

Powered by IT Development