ΑΡΧΙΚΗ | ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ | Γ ΕΘΝΙΚΗ | Ανακοίνωση ΠΟΑ για τις εργασίες του γηπέδου

Ανακοίνωση ΠΟΑ για τις εργασίες του γηπέδου

image

Μέσω ανακοίνωσης του ο ΠΟΑ θέλησε να ενημερώσει όλους τους αθλητές, παράγοντες, αλλά και τους φιλάθλους της ομάδας για την εξέλιξη των εργασιών στο γήπεδο της ομάδα και την κατασκευή του νέου χλοοτάπητα.

Η ομάδα του Ατσαλένιου στη ανακοίνωση τονίζει ότι ο λόγος της αργοπορίας για την υλοποίηση του έργου είναι κυρίως οι καιρικές συνθήκες που επικρατούν το τελετουργικό διάστημα στο Ηράκλειο, ενώ υπογράμμισε ότι σύντομα η ομάδα θα επιστρέψει στην φυσική της έδρα.


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΑ

"Προχωρούν οι εργασίες για την αλλαγή χλοοτάπητα στο γήπεδο του Ατσαλένιου και υπάρχει ικανοποίηση για την εξέλιξη του έργου. Αξίζει να σημειωθεί πως το στρώσιμο του νέου τάπητα απαιτεί κάποιες προϋποθέσεις που έχει ορίσει η εταιρεία που έχει αναλάβει το έργο και μία εξ αυτών είναι οι καιρικές συνθήκες. Οταν, λοιπόν, σταθεροποιηθεί ο καιρός θα γίνει πιο εύκολη η ολοκλήρωση των εργασιών και σε σύντομο χρονικό διάστημα θα επιστρέψουμε στη φυσική μας έδρα. Πρόκειται για ένα έργο υψίστης σημασίας, από τα μεγαλύτερα που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια, γι' αυτό απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή για να αποφευχθούν αστοχίες".

 

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

Σχολιάστε το άρθρο comment
Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:
  • email Αποστολή σε φίλο
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Απλό κείμενο
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
0
Sporfm

Powered by IT Development