ΑΡΧΙΚΗ | ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ | ΤΟΠΙΚΟ | Θετική ήταν η πρώτη συνάντηση για τη δημιουργία αθλητικού κέντρου στη Δαμάστα

Θετική ήταν η πρώτη συνάντηση για τη δημιουργία αθλητικού κέντρου στη Δαμάστα

image

Επιτυχής πρέπει να θεωρείται η πρώτη συνάντηση σχετικά με το πλάνο για τη δημιουργία αθλητικού κέντρου στη Δαμάστα που πραγματοποιήθηκε χθες, στην αίθουσα του πολιτιστικού συλλόγου του χωριού. Μία εκδήλωση στην οποία ειπώθηκαν πολλά πάνω στο θέμα της δημιουργίας Αθλητικού Κέντρου, τόσο από τον πρόεδρο της ομάδας και το διοικητικό συμβούλιο, όσο και από τους κατοίκους του χωριού, οι οποίοι εξέφρασαν τις απόψεις τους αλλά και τις απορίες τους.

Η χθεσινή μέρα λοιπόν ήταν πολύ σημαντική για την ομάδα και το χωριό της Δαμάστας, καθώς ο Πρόεδρος της ομάδας Αντώνης Παπαδάκης έκανε τη πρώτη παρουσίαση του πλάνου για την δημιουργία σύγχρονου Προπονητικού Κέντρου στο χωριό, δίπλα στο υπάρχον γήπεδο.

Επίσης, στην συνάντηση παρευρέθηκαν  ο Πρόεδρος του Τοπικού συμβουλίου, αλλά και ο Πρόεδρος και τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Δαμάστας και πολλοί ακόμη κάτοικοι του χωριού.

Μάλιστα, εκεί συζητήθηκαν τα οφέλη και οι προοπτικές ενός τέτοιου έργου, ενώ τον λόγο πήραν και αρκετοί από τους κατοίκους της Δαμάστας  που εξέφρασαν δημόσια την γνώμη τους και τις απορίες τους.

Ο διάλογος ήταν εποικοδομητικός και για άλλη μια φορά το χωριό έκανα βήματα προόδου που θα διασφαλίσουν το μέλλον και την ανάπτυξη του.

Αναμφίβολα, τα μηνύματα-συμπεράσματα που βγήκαν από αυτή την πρώτη συνάντηση είναι μόνο θετικά και σύντομα θα τρέξουν οι διαδικασίες για να ξεκινήσει το μεγάλο όραμα που θα αλλάξει το χωριό και θα αναβαθμίσει όλη την ευρύτερη περιοχή.

Τέλος, οι άνθρωποι του χωριού ευχαρίστησαν όλους όσους ήταν παρών στην χθεσινή συνάντηση και τόνισαν πως περιμένουν-ανυπομονούν μέχρι την επόμενη.

 

 

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

Σχολιάστε το άρθρο comment
Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:
  • email Αποστολή σε φίλο
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Απλό κείμενο
0
Χαλκιαδάκης

Powered by IT Development