ΑΡΧΙΚΗ | ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ | Πρέπει να ρίξει το βάρος στην άμυνα, εκεί όπου μοιάζει να υστερεί

Πρέπει να ρίξει το βάρος στην άμυνα, εκεί όπου μοιάζει να υστερεί

image

Ο Εργοτέλης είναι γεγονός ότι έχει αφήσει πίσω τις παλιές καλές μέρες των πρώτων αγωνιστικών, εκεί που φάνταζε φόβητρο στα μάτια των αντιπάλων ενώ τώρα αδημονεί να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα.

Η ομάδα του Νίκκι Παπαβασιλείου δεν έχει αλλάξει στυλ παιχνιδιού ούτε έχει πραγματοποιήσει ριζικές αλλαγές απ' την αρχή της σεζόν. Όμως οι νίκες δεν έρχονται όπως έρχονταν τότε.

Σίγουρα η φυγή δύο σημαντικών παιχτών πριν λίγες ημέρες (Κοζορώνης, Γιακούμπου) έχουν επηρεάσει την ομάδα αλλά αυτό θα πρέπει να ξεπεραστεί. Στον Εργοτέλη ήρθαν δύο αξιόλογοι ποδοσφαιριστές που μπορούν να συνεισφέρουν.

Τόσο ο Γροντής όσο και ο Προβυδάκης είναι παίχτες που μπορούν να δώσουν λύσεις ο καθένας με τον δικό του τρόπο. Όμως η ομάδα χρειάζεται ίσως ακόμη λίγη ενίσχυση. Αυτή θα πρέπει να είναι κυρίως στην άμυνα.

Εκεί φαίνεται ότι ο Εργοτέλης έχει το μεγάλο πρόβλημα αφού επιθετικά παράγει συνεχώς φάσεις και δημιουργεί επικίνδυνες καταστάσεις για τους αντιπάλους. Στην άμυνα όμως φαίνεται να υστερεί και αυτό έγινε ένοντα αντιληπτό στο παιχνίδι με τον Ηρακλή.

Μια καλή λοιπόν προσθήκη στα μετόπισθεν μπορεί και να έδενε αλλιώς τις αμυντικές γραμμές αλλά το ποια μπορεί να είναι αυτή, το ξέρουν μόνο οι άνθρωποι της ομάδας.

 

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

Σχολιάστε το άρθρο comment
Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:
  • email Αποστολή σε φίλο
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Απλό κείμενο
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
0
Χαλκιαδάκης

Powered by IT Development