ΑΡΧΙΚΗ | ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ | Γ ΕΘΝΙΚΗ | Έκλεισε Γενιτσαρίδη η Χερσόνησος

Έκλεισε Γενιτσαρίδη η Χερσόνησος

image

Παίκτης της Χερσονήσου θα πρέπει να θεωρείται ο Βασίλης Γενιτσαρίδης, καθώς οι επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές είναι προχωρημένες και όλα δείχνουν ότι είναι θέμα ωρών η απόκτηση του έμπειρου παίκτη από την ομάδα του Λιμανιού.

Η επιθυμία του Βασίλη Γενιτσαρίδη να λύσει το συμβόλαιο του με την Παναχαϊκή, επικαλούμενος προσωπικούς λόγους που τον ανάγκαζαν να επιστρέψει στην Κρήτη έγινε δεκτή, έγινε πραγματικότητα το μεσημέρι της Παρασκευής μετά από τις τελικές συζητήσεις που έκανε με τους ανθρώπους της Πατρινής ΠΑΕ, έμεινε ελεύθερος.

Η Χερσόνησος ήταν από τις πρώτες ομάδες που ενδιαφέρθηκαν για να κάνουν δικό τους τον Γενιτσαρίδη, μόλις έγιναν γνωστές οι προθέσεις του για τον επαναπατρισμό του κάτι που και ο ίδιος ο παίκτης έβλεπε θετικά. Η λύση της συνεργασίας του με την Παναχαϊκή, αναμένεται να είναι η εξέλιξη που περίμεναν οι δύο πλευρές για να ενεργοποιήσουν την μεταξύ τους προφορική συμφωνία. 

Ο Γενιτσαρίδης καλώς εχόντων των πραγμάτων θα βρίσκεται το Σάββατο στο Ηράκλειο προκειμένου να συζητήσει τις τελευταίες λεπτομέρειες, αλλά και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο και να τεθεί άμεσα στη διάθεση του Αγγελου Βαρδάκη.

 

 

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

Σχολιάστε το άρθρο comment
Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:
  • email Αποστολή σε φίλο
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Απλό κείμενο
0
Sporfm

Powered by IT Development