ΑΡΧΙΚΗ | ΟΦΗ | Δεληγιαννίδης: «Συγκέντρωση μέχρι το τέλος» (vid)

Δεληγιαννίδης: «Συγκέντρωση μέχρι το τέλος» (vid)

image

Για το κρίσιμο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό μίλησε στο ΟΦΗ ΤV ο Παναγιώτης Δεληγιαννίδης, δίνοντας το σύνθημα για τη νίκη και τους τρεις πολύτιμους βαθμούς.

"Εδώ που έχουμε φτάσει όλα τα παιχνίδια είναι κρίσιμα, όμως για μας έχουν μείνει 15 τελικοί και ξεκινάμε με το παιχνίδι απέναντι στον Παναιτωλικό. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι αλλά αν είμαστε συγκεντρωμένοι μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή πιστεύω ότι θα καταφέρουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς", ήταν το αρχικό σχόλιο του ίδιου, ενώ αναφορικά με τον αντίπαλο συμπλήρωσε:

"Ο Παναιτωλικός έχει φτιάξει μια καλή ομάδα, μας δίνει κίνητρο αυτό, αλλά αν είμαστε αυτοί που πρέπει θα πάρουμε αυτό που μας αξίζει".

Για τον κόσμο του ΟΦΗ, ο ίδιος πρόσθεσε: "Όταν παίζουμε στην έδρα μας προσπαθούμε να ευχαριστούμε τον κόσμο. Δεν έχουμε καταφέρει να πάρουμε πολλές νίκες στο πρωτάθλημα. Έχουμε πάρει μόνο δύο απέναντι στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό και αυτό λέει κάτι, όμως εμείς είμαστε αυτοί που έχουμε φέρει την ομάδα σ' αυτό το σημείο και άρα μας δίνει κίνητρο να πάρουμε τους βαθμούς μπροστά στον κόσμο μας.

Τον θέλουμε δίπλα μας, να μας στηρίζει συνέχεια, ξέρουμε ότι τον έχουμε στεναχωρήσει φέτος, αλλά ήρθε η ώρα να τους δείξουμε τι αξίζουμε και να μας χειροκροτήσει στο τέλος του παιχνιδιού της Κυριακής".


 

 

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

Σχολιάστε το άρθρο comment
Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:
  • email Αποστολή σε φίλο
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Απλό κείμενο
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
0
Sporfm

Powered by IT Development