ΑΡΧΙΚΗ | ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ | Απ' τις πιο όμορφες ποδοσφαιρικές ιστορίες

Απ' τις πιο όμορφες ποδοσφαιρικές ιστορίες

image

Αυτός που σίγουρα του αξίζει να χαμογελάει πιο πολύ και απ' την ίδια την ομάδα, αυτός είναι ο Ροβίθης. Μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα που ταλαιπωρούνταν με τραυματισμούς, όχι μόνο επέστρεψε αλλά σκόραρε με το που ''κοίταξε'' την μπάλα.

Ο μέσος του Εργοτέλη είναι γεγονός ότι έχει περάσει πολλά. Το μαρτύρησε και ο ίδιος μέσα από δηλώσεις του, ευχαριστώντας μάλιστα τους πάντες μέσα απ' την οικογένεια του Εργοτέλη που του στάθηκαν.

Η ιστορία του λίγο πολύ είναι γνωστή. Έμεινε ένα πολύ μεγάλο μέρος της περσινής σεζόν εκτός λόγω τραυματισμού, επέστρεψε στις αρχές της τωρινής χρονιάς όμως στο πρώτο παιχνίδι που έπαιξε με τον ΠΑΟΚ για το Κύπελλο, έγινε στο ίδιο έργο θεατής.

Και φτου και απ' την αρχή. Άρχισε ξανά τις θεραπείες, έχασε όλη την αγωνιστική δράση του πρωταθλήματος μέχρι στιγμής και εν τέλει έγινε καλά. Μπήκε χθες στον αγώνα της ομάδας του με τον Αήττητο Σπάτων, για πρώτη φορά σαν αλλαγή και μόλις ακούμπησε την μπάλα την έστειλε στα δίχτυα.

Τι καλύτερο μπορούσε να του συμβεί για να συνεχίσει να ελπίζει και να πάρει θάρρος για την συνέχεια.

Περιττό να πούμε ότι πνίγηκε στις αγκαλιές συμπαικτών και διοίκησης, όχι μόνο γιατί πέτυχε ένα γκολ που ο Εργοτέλης το χρειαζόταν σε εκείνο το σημείο αλλά γιατί το έβαλε ο ίδιος. Ένας παίχτης που τον περίμεναν πώς και πώς να ορθοποδήσει για να προσφέρει.

Ήταν ένα ξέσπασμα για όλους και όχι μόνο για τον ίδιο.

Σίγουρα είναι απ' τις ποδοσφαιρικές ιστορίες που αξίζουν να υπάρχουν στις μνήμες μας. Δεν συμβαίνει και κάθε μέρα αυτό.

Ο Ροβίθης μέσα από δηλώσεις του, τόνισε ότι πιστεύει στους οιωνούς και αυτό το γκολ μπορεί να είναι μόνο η αρχή. Πάντως είναι απ' τους ποδοσφαιριστές παράδειγμα προς μίμηση.

Η υπομονή του και το πάθος του για να παίξει δεν τον άφησαν να ξεχάσει τι θα πεί ποδόσφαιρο. Κάποιοι άλλοι θα έπλητταν απ' την αδράνεια και μπορεί να τα παρατούσαν.

Όμως αυτός ο παίχτης το πάλεψε και τώρα μπορεί να το απολαύσει, πλάι στους αγαπημένους του ανθρώπους που όπως είπε ''θα κάνει τα πάντα να τους αναταποδώσει αυτά που εκείνοι του πρόσφεραν... όλο αυτόν τον δύσκολο καιρό''.

 

 

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

Σχολιάστε το άρθρο comment
Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:
  • email Αποστολή σε φίλο
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Απλό κείμενο
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
0
Sporfm

Powered by IT Development