ΑΡΧΙΚΗ | ΤΟΠΙΚΗ ΕΙΔΗΣΙΟΓΡΑΦΙΑ | Ο καιρός σήμερα στην Κρήτη

Ο καιρός σήμερα στην Κρήτη

Τις απογευματινές και βραδινές ώρες θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με αρκετά συννεφιασμένο ουρανό, με την θερμοκρασία στους 12 βαθμούς και εξασθένιση των ανέμων σε άπνοια.

Στο Ρέθυμνο, προβλέπεται ασθενής βροχή, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 10 έως 12 βαθμούς και ασθενείς βόρειους ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 2 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδινές ώρες περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με συννεφιά, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 11 βαθμούς και εξασθένιση των ανέμων σε άπνοια.

Στα Χανιά, ο καιρός θα είναι αρκετά συννεφιασμένος, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 9 έως 14 βαθμούς και ασθενείς βόρειους ανέμους έντασης 2 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδινές ώρες περιμένουμε βελτίωση των καιρικών συνθηκών, με αραιή συννεφιά, με την θερμοκρασία στους 11 βαθμούς και εξασθένιση των ανέμων σε άπνοια.

Τέλος στη Νεάπολη Λασιθίου, θα εκδηλωθεί ασθενής βροχόπτωση, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 8 έως 12 βαθμούς και ασθενείς βορειοδυτικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 3 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδινές ώρες περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με συννεφιασμένο ουρανό, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 10 βαθμούς και εξασθένιση των ανέμων σε άπνοια.

 

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

Σχολιάστε το άρθρο comment
Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:
  • email Αποστολή σε φίλο
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Απλό κείμενο
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
0

Powered by IT Development