ΑΡΧΙΚΗ | ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ | Τις καλύτερες εντυπώσεις άφησαν οι αθλητές του Leon Team

Τις καλύτερες εντυπώσεις άφησαν οι αθλητές του Leon Team

image

Με τον καλύτερο τρόπο ολοκλήρωσαν το διασυλλογικό πρωτάθλημα που έλαβε χώρα στον Άγιο Νικόλαο, οι αθλητές του Leon Team.

Με ομόφωνη απόφαση νίκησαν ο Χρήστος Ρεμιδιανάκης και ο Rolando Vlasaj , ενώ μια πολύ καλή επίδειξη πραγματοποίησαν η Μίνα Κυρλάκη και η Κλέα Λουάρι, οι οποίες δεν είχαν κανένα αντίπαλο στην κατηγορία τους.

Να σημειωθεί τέλος πως ο Περβολαράκης Γιάννης κέρδισε με.διακοπη από τον διαιτητή στον πρώτο γύρο.

 

Ο προπονητής της ομάδας Κώστας Λέων έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος λέγοντας τα εξής:

"Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους αθλητές μου γιατί με κάνουν κάθε φόρα υπερήφανο τόσο αγωνιστικά όσο και με τη συμπεριφορά τους. Επίσης ευχαριστώ πολύ τους γονείς τους που μου εμπιστεύονται καθημερινά τα παιδιά τους και με κάνουν να νιώθω οικογένεια τους. Σε αυτό το άθλημα αντιμετωπίζουμε πολλά και διάφορα κάθε φορά προβλήματα όπως, κούραση, άγχος, πόνο, τσακωμούς και αχάριστους ανθρώπους, όλα είναι στη ζωή και από όλους μαθαίνουμε. Προσωπικά αισθάνομαι υπερήφανος για αυτά τα παιδιά,που είναι πλέον οικογένεια μου. Επόμενος στόχος το Top Fighters Night στο Ηράκλειο, το Open Champion στην Αθήνα και μια επαγγελματική βραδιά στη Θεσσαλονίκη, όπως και η συμμετοχή μας σε επαγγελματικό αγώνα κατάκτησης ζώνης κάτω των 14 ετών".

 

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

Σχολιάστε το άρθρο comment
Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:
  • email Αποστολή σε φίλο
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Απλό κείμενο
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
0
Χαλκιαδάκης
Powered by IT Development