ΑΡΧΙΚΗ | ΟΦΗ | Καραμπετάκης: «Είμαστε αισιόδοξοι για την συνέχεια»

Καραμπετάκης: «Είμαστε αισιόδοξοι για την συνέχεια»

image

Ο προπονητής του ΟΦΗ, θέλησε να συγχαρεί τους παίχτες του που αν και επηρεάστηκαν αρκετά απ' τα όσα συνέβησαν μες την βδομάδα πάλεψαν για την πρόκριση.

Μάλιστα ευχαρίστησε τον κόσμο, για τον οποίο τόνισε ότι αναγνώρισε την προσπάθεια που έγινε, δηλώνοντας πώς η συνέχεια θα είναι καλύτερη.

Αναλυτικά:

Πριν μιλήσω για το παιχνίδι θα ήθελα να πω κάτι που αισθάνομαι. Θέλω να ευχαριστήσω το Νίκο Παπαδόπουλο για αυτά που μου έχει προσφέρει. Είναι ένας σημαντικός άνθρωπος για την ζωή μου που με έχει βοηθήσει πάρα πολύ επαγγελματικά. Το παιχνίδι μας αφήνει μια γλυκόπικρη γεύση, νομίζω ότι μετά το πρώτο 8λεπτο στο οποίο ο Εργοτέλης μας έβγαλε δύο φάσεις αντεπίθεσης, ήμασταν κυρίαρχοι στο παιχνίδι.

Δεχτήκαμε γκολ κόντρα στην ροή του αγώνα, δεχτήκαμε μια κόκκινη όμως αντιδράσαμε σωστά, βάλαμε κάτω την μπάλα και δεν φάνηκε σε καμία στιγμή ότι παίζαμε με 10 παίκτες. Θέλω να συγχαρώ τα παιδιά για την ποιότητα που έβγαλαν και για τον κόσμο που συμπαραστάθηκε μέχρι το 120′.

Το χειροκρότημα του στο τέλος του αγώνα δείχνει ότι ο κόσμος αναγνώρισε την προσπάθεια μας. Κρατώντας τα θετικά στοιχεία που δείξαμε, είμαστε αισιόδοξοι για την συνέχεια.


 

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

Σχολιάστε το άρθρο comment
Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:
  • email Αποστολή σε φίλο
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Απλό κείμενο
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
0
Χαλκιαδάκης

Powered by IT Development