ΑΡΧΙΚΗ | ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ | ΤΟΠΙΚΟ | Βράβευση των διατελεσάντων προέδρων πριν των αγώνα για τη Δαμάστα

Βράβευση των διατελεσάντων προέδρων πριν των αγώνα για τη Δαμάστα

image

Η ομάδα της Δαμάστας υποδέχεται τη Κυριακή στο γήπεδό της τον Δία σε μία σημαντική αναμέτρηση στην οποία θέλει μόνο την νίκη, ώστε να κρατήσει αυτό το μαξιλάρι ασφαλείας των τριών πόντων από τον δεύτερο του πρωταθλήματος. Παρόλα αυτά εκείνη η ημέρα είναι πιο σημαντική για όλο το χωριό, καθώς πέρα από το αγωνιστικό κομμάτι θα γίνουν τα αποκαλυπτήρια του πίνακα των διατελεσάντων προέδρων της ομάδας και στη συνέχεια θα γίνει απονομή αναμνηστικών πλακετών στους παρευρισκόμενους ή στους εκπροσώπους τους και στα συγγενικά πρόσωπα των αποθανόντων.

Αναλυτικότερα η ανακοίνωση της ομάδας:

«Σημαντική μέρα για την ομάδα μας και το χωριό μας θα είναι η Κυριακή γιατί πέρα από το αγωνιστικό ενδιαφέρον που παρουσιάζει ο αγώνας με τον Δία θα πραγματοποιήσουμε μια τιμητική εκδήλωση για τους διατελέσαντες Προέδρους της ομάδας μας.

Πιο συγκεκριμένα στις 14:30 θα γίνουν τα αποκαλυπτήρια του Πίνακα Διατελεσάντων Προέδρων και στην συνέχεια στις 14:45 θα απονεμηθούν αναμνηστικές πλακέτες στους παρευρισκόμενους Προέδρους ή στους εκπροσώπους τους καθώς και σε συγγενικά πρόσωπα των αποθανόντων.

Καλούμε όλους τους συγχωριανούς μας και όσους φίλους της ομάδας μας επιθυμούν να παρευρεθούν σε αυτή την πολύ σημαντική εκδήλωση».

 

 

 

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

Σχολιάστε το άρθρο comment
Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:
  • email Αποστολή σε φίλο
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Απλό κείμενο
0
Χαλκιαδάκης
Powered by IT Development