ΑΡΧΙΚΗ | ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ | FOOTBALL LEAGUE | Χρηματική ποινή για τον Ηρόδοτο

Χρηματική ποινή για τον Ηρόδοτο

image

Το χέρι στην τσέπη θα κληθεί να βάλει ο Ηρόδοτος, για να πληρώσει πρόσθιμο το οποίο του επέβαλε το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Football League.

Η ρίψη κροτίδας στον αγώνα ανάμεσα στους ''κυανόλευκους'' και τον ΝΠΣ Βόλο, είναι η αιτία που ο Ηρόδοτος πρέπει να πληρώσει το ποσό των 2.000 ευρώ για να απαλλαχθεί απ' τις κατηγορίες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Football League έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις για τις ΠΑΕ Ηρόδοτος ΠΑΣΑ και ΠΑΕ Βόλος ΝΠΣ που αφορούν στο μεταξύ τους αγώνα στις 15/12/2018

ΑΠΑΛΛΑΣΣΕΙ την ΠΑΕ Ηρόδοτος ΠΑΣΑ από την αποδιδόμενη σε αυτήν πειθαρχική παράβαση των διατάξεων των άρθρων 5, 6, 11 και 12 του Κανονισμού Προπονητών Ποδοσφαίρου σε συνδυασμό με αυτές του άρθρου 14 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ.

ΑΠΑΛΛΑΣΣΕΙ την ΠΑΕ ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ από την αποδιδομένη σε αυτήν πειθαρχική παράβαση των διατάξεων των άρθρων 1, 2, 3, 4, 5, 6, 13, 14, 15 παρ.3 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ και 15 του ΚΑΠ Επαγγελματικών Ομάδων.

ΔΕΧΕΤΑΙ ότι η ΠΑΕ ΗΡΟΔΟΤΟΣ ΠΑΣΑ ευθύνεται για την αποδιδόμενη σε αυτήν πειθαρχική παράβαση των διατάξεων των άρθρων 1, 2, 3, 4, 5, 6, 13, 14, 15 παρ.3 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ και 15 του ΚΑΠ Επαγγελματικών Ομάδων.

ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην ΠΑΕ ΗΡΟΔΟΤΟΣ ΠΑΣΑ χρηματική ποινή ύψους δυο χιλιάδων (2.000) ευρώ.

 

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

Σχολιάστε το άρθρο comment
Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:
  • email Αποστολή σε φίλο
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Απλό κείμενο
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
0
Χαλκιαδάκης
Powered by IT Development