ΑΡΧΙΚΗ | ΤΟΠΙΚΗ ΕΙΔΗΣΙΟΓΡΑΦΙΑ | ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ | Απάντηση Δήμου Ηρακλείου στην ανακοίνωση της ΕΠΣΗ

Απάντηση Δήμου Ηρακλείου στην ανακοίνωση της ΕΠΣΗ

image

Η μεγάλη προσπάθεια όλων των εμπλεκόμενων φορέων να καταστεί το Παγκρήτιο Στάδιο έδρα της Εθνικής Ελλάδος για τα επόμενα χρόνια,  στέφθηκε με επιτυχία.

 

Ο Δήμος Ηρακλείου και  η Αντιδημαρχία Αθλητισμού,  η διοίκηση και οι εργαζόμενοι του Παγκρητίου,  είναι απολύτως συνεπείς σε ό,τι έχουν αναλάβει – και έχουν αναλάβει το μεγαλύτερο μέρος αυτού του δύσκολου εγχειρήματος.

Το γεγονός ότι οι δυο πρώτοι αγώνες της Εθνικής για τα προκριματικά του EURO 2020 δεν θα διεξαχθούν στο Ηράκλειο, οφείλεται, όπως ακριβώς εξήγησε η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία με ανακοίνωσή της, σε προληπτικούς λόγους.

Η ΕΠΟ δεν θέλησε να ρισκάρει την πιθανότητα να μην είναι όλα έτοιμα τον προσεχή Ιούνιο.  Στην ίδια ανακοίνωση αναφέρεται ξεκάθαρα ότι τόσο ο Δήμος Ηρακλείου, όσο και η Περιφέρεια επιτελούν στο ακέραιο το καθήκον τους .

Η χθεσινή (26 Φεβρουαρίου) ανακοίνωση της ΕΠΣΗ, λοιπόν,  έρχεται σε πλήρη αντίθεση  με την ΕΠΟ και σε πλήρη σύμπνοια με τα  -ανακριβή - δημοσιεύματα τοπικής εφημερίδας. Το δεύτερο  δεν προκαλεί έκπληξη σε κανέναν. Έκπληξη προκαλεί η προσπάθεια μιας ποδοσφαιρικής Ένωσης να ασκήσει πολιτική, με τον πιο άκομψο και αντιδεοντολογικό τρόπο!

Ο Δήμαρχος Ηρακλείου στηρίζει την διοίκηση  και τους εργαζομένους της Ανάπτυξης Αθλητισμού Ηρακλείου, οι οποίοι με την εξαιρετική δουλειά που κάνουν τα τελευταία χρόνια, έχουν καταστήσει την πόλη μας αθλητική πρωτεύουσα της ελληνικής περιφέρειας.

 

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

Σχολιάστε το άρθρο comment
Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:
  • email Αποστολή σε φίλο
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Απλό κείμενο
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
0

Powered by IT Development