ΑΡΧΙΚΗ | ΟΦΗ | Βέρα: «Καλό ποδόσφαιρο και βαθμούς στα τελευταία παιχνίδια»

Βέρα: «Καλό ποδόσφαιρο και βαθμούς στα τελευταία παιχνίδια»

image

Ευχαριστημένος εμφανίστηκε στην συνέντευξη τύπου ο προπονητής του ΟΦΗ, Χάιμε Βέρα, μετά και την εντός έδρας νίκη με 1-0 απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα. Έδωσε πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες του για την εμφάνιση και έθεσε ως στόχο στα εναπομείναντα παιχνίδια, καλό ποδόσφαιρο και βαθμούς.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Χιλιανός:

‘’ Σήμερα το παιχνίδι ήταν πολύ δύσκολο γιατί o αγωνιστικός χώρος ήταν κακός λόγω της βροχής, αλλά δεν ήταν τόσο σημαντικό να παίξουμε καλά. Το μόνο που είχαμε στο μυαλό μας ήταν να πάρουμε τους 3 βαθμούς, και αυτοί οι βαθμοί να μας δώσουν στοιχεία για τα τελευταία 3 παιχνίδια. Συγχαρητήρια στου παίκτες μας, παίξανε με καθαρό μυαλό και πήραμε αυτό που θέλαμε. Θέλουμε στα 3 παιχνίδια που απομένουν να παίξουμεκαλά και να πάρουμε βαθμούς, θέλουμε τον ΟΦΗ στην Σούπερ Λιγκ, γιατί εμείς αγαπάμε πολύ αυτή την ομάδα. Ευχαριστούμε πολύ τον κόσμο για την στήριξη.

Σήμερα έπρεπε να έχουμε ισορροπία για να πάρουμε την νίκη. Δεν είχαμε τόσες πολλές ευκαιρίες όπως στα προηγούμενα παιχνίδια αλλά είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού και αυτό θέλουμε πάντα. Θυμάμαι παλιά που ήταν πολύ δύσκολο να χάσουμε βαθμούς στην έδρα μας και αυτό θέλουμε να το ξαναπετύχουμε.

Για τα παιχνίδια που έχουμε χάσει εκτός έδρας πιστεύω πως έχει παίξει ρόλο το ότι ήταν καλές ομάδες και επίσης είχαμε αρκετούς παίκτες τιμωρημένους και τραυματίες.’’

Από την άλλη μεριά, ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα και πρώην του ΟΦΗ, Γιάννης Πετράκης, έμεινε δυσαρεστημένος από την ήττα της ομάδας και θα ήθελε να ξεχαστεί γρήγορα αυτός ο αγώνας και να τα δώσουν όλα για την συνέχεια. Επίσης ευχαρίστησε τον κόσμο του ΟΦΗ για την θερμή υποδοχή που του είχαν ετοιμάσει.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο προπονητής των φιλοξενόυμενων:

‘’ Ήταν ένα παιχνίδι που ήταν πάρα πολύ δύσκολο και για τις δυο ομάδες, με τεράστια βαθμολογικήσημασία, και εμείς θέλαμε πάρα πολύ να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα όπως και ο ΟΦΗ το ίδιο. Το πρώτοημίχρονο δεν είχε πολλές ευκαιρίες και ήταν ένα παιχνίδικλειστό. Εμείς στο διάστημα αυτό είχαμε δυο καλέςστιγμές που ίσωςθα μπορούσαμε να πετύχουμε κάποιοτέρμα, και νομίζω φαινόταν πως όποια ομάδα πετύχει πρώτη γκολ θα ήταν αυτή που θα έχει και το πλεονέκτημα στον αγώνα. Δυστυχώς για εμάς, αυτό συνέβη από την μεριά του ΟΦΗ και νομίζω πως από εκείνη την στιγμή τα πράγματα άρχισαν να γίνονται πολύ δύσκολα για εμάς,παρόλο που αλλάξαμεπρόσωπα και σχηματισμό στο δεύτερο μέρος δεν καταφέραμε να απειλήσουμε. Ούτε όμως ο ΟΦΗ ήταν ιδιαίτερα επικίνδυνος στο δεύτερο ημίχρονο με εξαίρεση μια φάση με τον Βουό προς το τέλος που κατέληξε στο δοκάρι. Πρέπει να το ξεχάσουμεγρήγορα αυτό το παιχνίδι και να συνεχίσουμε την προσπάθεια μας όπως και ο ΟΦΗ, και εύχομαι στο τέλος να σωθούμε και εμείς και η ομάδα του ΟΦΗ.

Να ευχαριστήσω τον κόσμο, γιατί αυτές οι στιγμές είναιμοναδικές για εμάς που κάνουμεαυτήν την δουλειά και είναι μια μικρήαναγνώριση για την προσπάθεια που έκανα όταν υπηρέτησα για την ομάδααλλά και μια επιβράβευση και ένας σεβασμός σε αυτό που κάθε μέρα κάνουμε και σαν άνθρωποι και σαν προπονητές.

Δεν έχει κριθεί ακόμα ποια ομάδα θα παίξει μπαράζ. Ο ΟΦΗ έχει γίνει και αυτός πολύ ανταγωνιστικός στα τελευταία παιχνίδια. Έχουμε 3 παιχνίδια που είναι δύσκολα για εμάς αλλά και άλλο τόσο δύσκολα είναι και τα παιχνίδια για τις ομάδες που είναι πάνω από εμάς. Θα δούμε τι θα γίνει. ‘’

 

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

Σχολιάστε το άρθρο comment
Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:
  • email Αποστολή σε φίλο
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Απλό κείμενο
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
0
Sporfm

Powered by IT Development