ΑΡΧΙΚΗ | ΤΟΠΙΚΗ ΕΙΔΗΣΙΟΓΡΑΦΙΑ | ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ | Συνάντηση Δημάρχου με την διοίκηση του Ομίλου Αντισφαίρισης «Ηράκλειο»

Συνάντηση Δημάρχου με την διοίκηση του Ομίλου Αντισφαίρισης «Ηράκλειο»

image

 

Συνάντηση με τον πρόεδρο του Ομίλου Αντισφαίρισης «Ηράκλειο» Μιχάλη Δελάκη και μέλη του Δ.Σ. είχε το πρωί της Πέμπτης 11ης Απριλίου, στο γραφείο του στη Λότζια, ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός.

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν οι Αντιδήμαρχοι Γιάννης Αναστασάκης και Κώστας Βαρδαβάς και τέθηκε επί τάπητος το θέμα της εκτέλεσης των εργασιών στερέωσης των Ενετικών Τειχών, κατά τρόπον ώστε να συνεχιστεί απρόσκοπτα η λειτουργία του Ομίλου.

Ο Δήμαρχος ενημέρωσε τον κ. Δελάκη ότι  η δημοπράτηση του έργου «Στερέωση και αποκατάσταση του ευθύγραμμου τμήματος Μπέμπο – Αγίου Φραγκίσκου και Ορεκιόνε (Οδός Δ. Μποφόρ)», ένα έργο απαραίτητο το οποίο εντάσσεται στην ευρύτερο σχεδιασμό του Δήμου για την ανάδειξη και αξιοποίηση των Τειχών, βρίσκεται πράγματι στην τελική της ευθεία.

Ταυτόχρονα, ο Δήμαρχος εξέφρασε στην διοίκηση του «Ηράκλειο Τένις» την στήριξή του και επανέλαβε την αντίθεση  που έχει διατυπώσει κι άλλες φορές, για την άμεση μετακίνηση ή αναστολή των δραστηριοτήτων του Ομίλου.

Μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης ο Δήμαρχος δήλωσε: «Η δραστηριότητα του Ομίλου Αντισφαίρισης “Ηράκλειο” στο συγκεκριμένο σημείο είναι συνυφασμένη με την σύγχρονη ιστορία της πόλης. Θεωρούμε ότι είναι εφικτή η εξεύρεση μιας λύσης που θα επιτρέψει τη συνέχιση της λειτουργίας των γηπέδων τένις και ταυτόχρονα την υλοποίηση των απαραίτητων εργασιών για την στερέωση του τείχους. Προς αυτήν την κατεύθυνση θα κινηθούμε, έχοντας την στήριξη και όλων των τοπικών φορέων».

 

 

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

Σχολιάστε το άρθρο comment
Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:
  • email Αποστολή σε φίλο
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Απλό κείμενο
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
0

Powered by IT Development