ΑΡΧΙΚΗ | ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ | Πανέτοιμη η Κρητική Ακαδημία για το Creta Cup

Πανέτοιμη η Κρητική Ακαδημία για το Creta Cup

image

Όλα έτοιμα για ακόμα ένα Creta Cup, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό γυμναστήριο Βουτών το Σάββατο στις 13:00, με την Κρητική Ακαδημία, η οποία το διογρανώνει, να έχει μεριμνήσει για όλα. Τόσο προπονητής, Δημήτρης Τουρλάκης με τη μεγάλη πείρα του στο Ταε Κβο Ν, όσο και οι αθλητές της Κρητικής Ακαδημίας είναι πανέτοιμοι για τους αγώνες και θέλουν να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό.

Το Creta Cup έχει γίνει πλέον θεσμός για το Ταε Κβο Ντο στο Ηράκλειο και η Κρητική Ακαδημία πιστή στο ραντεβού της για ακόμα μια χρονιά πραγματοποιεί μια διοργάνωση με μεγάλες εκπλήξεις που αναμένεται να καταπλήξει όλους όσους θα παρευρεθούν στο κλειστό γυμναστήριο του Πανεπιστημίου.

Το sporfm.gr βρέθηκε στην προπόνηση της Κρητικής ακαδημίας και μίλησε με τους αθλητές που θα πάρουν μέρος και εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για τη συμμετοχή σε αυτήν την διοργάνωση, ενώ παράλληλα μίλησαν και για την πορεία της αθλητικής τους καριέρας.

 

Ο Ιάκωβος ο οποίος είναι 11 χρονών και ασχολείται 7 χρόνια με το taekwondo δήλωσε τα εξής:

"Επέλεξα αυτό το άθλημα διότι είναι δράση, είχα αγωνιστεί και σε άλλα αθλήματα αλλά δεν μου άρεσαν και δοκίμασα το taekwondo και μου άρεσε. Σημαντικό κομμάτι για να μείνω στο συγκεκριμένο άθλημα ήταν ο δάσκαλος μου Δημήτρης Τουρλάκης. Ο στόχος μου το Σάββατο είναι να νικήσω και όλη μου η σχολή να τα πάει καλά".


Ο Θάνος είναι ένα άλλο εκκολαπτόμενο ταλέντο στο συγκεκριμένο άθλημα, είναι 11 χρονών και ασχολείται 5 χρόνια με το taekwondo και δήλωσε τα εξής:

"Το Creta cup γίνεται κάθε χρόνο εδώ στην Κρήτη και είναι σημαντικό για την σχολή μας, καθώς δεν θα κάνουμε ταξίδι που είναι πιο δύσκολο. Ειναι μια σημαντική ευκαιρία και όποιος δεν έρθει θα την χάσει. Θα ήθελα να πάρω μια εμπειρία για τους αγώνες, διότι δεν πάμε στους αγώνες για το μετάλλιο αλλά για την εμπειρία. Στο μέλλον θα ήθελα να ανοίξω μια δικιά μου σχολή".

Ο Γιάννης Χατζάκης ο Βενιαμίν της σχολής ο οποίος είναι 9 χρονών και ασχολείται 4 χρόνια με τις πολεμικές τέχνες.

"Νιώθω ότι το Creta cup είναι σημαντικό για εμένα και όλη την σχολή, θέλω να ζήσω αυτή την εμπειρία. Μπορείς με αυτούς τους αγώνες να πάρεις μια εμπειρία η οποία θα σου μείνει μέσα σου".

 

 

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

Σχολιάστε το άρθρο comment
Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:
  • email Αποστολή σε φίλο
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Απλό κείμενο
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
0
Sporfm

Powered by IT Development