ΑΡΧΙΚΗ | ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ | Στην 5η θέση Κυρίδου και Μπούρμπου

Στην 5η θέση Κυρίδου και Μπούρμπου

image

Καλή εμφάνιση πραγματοποίησαν οι Μαρία Κυρίδου και Χριστίνα Μπούρμπου στον μεγάλο τελικό της δικώπου γυναικών του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, στη Λουκέρνη της Ελβετίας, όπου κατέλαβαν την 5η θέση.

Το ελληνικό πλήρωμα τερμάτισε σε 7.20.46 ενώ το χρυσό κατέκτησε η Ισπανία (7.14.14) το ασημένιο η Ρουμανία (7.15.52) και το χάλκινο η Ιταλία (7.16.22).

Στον άλλο μεγάλο τελικό με ελληνικό ενδιαφέρον στο διπλό σκιφ γυναικών οι Αννέτα Κυρίδου και Κατερίνα Νικολαϊδου πήραν την 6η θέση κι έμειναν  μακριά από το βάθρο των νικητών. Οι δυο Ελληνίδες πρωταθλήτριες τερμάτισαν σε 7.01.74 ενώ το χρυσό κατέκτησε η Γερμανία με 6.49.23 , το ασημένιο η Ρουμανία με 6.50.56 και το χάλκινο η Ιταλία με 6.51.38.

Την 5ηθέση στον μικρό τελικό της δικώπου άνευ κατέλαβαν οι Θανάσης Παλαιοπάνος και Γιάννης Καλανδαρίδης. Οι δυο Έλληνες πρωταθλητές τερμάτισαν σε 6.41.47 και κατετάγησαν 11οι στη γενική του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Πολυνίκης σε αυτό το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα αναδείχθηκε η Γερμανία που κατέκτησε 5 χρυσά , ένα ασημένιο κι ένα χάλκινο ενώ ακολούθησαν οι Ολλανδία με 2 χρυσά, 3 ασημένια 2 χάλκινα και Ιταλία με 2 χρυσά, 2 ασημένια και 3 χάλκινα.

 

 

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

Σχολιάστε το άρθρο comment
Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:
  • email Αποστολή σε φίλο
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Απλό κείμενο
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
0
Χαλκιαδάκης

Powered by IT Development