ΑΡΧΙΚΗ | ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ | ΣΤΙΒΟΣ | Ένατη θέση για την ελληνική αποστολή

Ένατη θέση για την ελληνική αποστολή

image

Η ελληνική ομάδα ολοκλήρωσε την δεύτερη ημέρα των αγώνων στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων στην ένατη θέση με 114 βαθμούς.

Με αξιοπρεπή εμφάνιση και  τρεις πρώτες θέσεις, οι αθλητές και αθλήτριες μπορεί να μην βρέθηκαν ψηλά στην κατάταξη, ωστόσο πέτυχαν το βασικό ζητούμενο, που ήταν να κινηθούν στα φετινά τους ρεκόρ ή να τα ξεπεράσουν.

Η ομάδα μας υπολείπεται 15 βαθμούς από την Τσεχία και την Ουκρανία που έκλεισαν την ημέρα στην έβδομη θέση με 129 β. και δίνουν μάχη να κρατηθούν στην κατηγορία. Πίσω από την Ελλάδα είναι η Ελβετία με 106 β., που θεωρητικά είναι η μόνη από αυτές που ακολουθούν που μπορούν να μας ρίξει θέση.

Την τρίτη και τελευταία ημέρα των αγώνων η χώρα μας θα στηριχθεί κυρίως στους αθλητές και αθλήτριες των αλμάτων, με τους Παπαχρήστου (μήκος), Τσιάμη (τριπλούν), Φιλιππίδη (επί κοντώ) και Γκούσιν (ύψος) να κυνηγούν καλά πλασαρίσματα και φυσικά στον Κώστα Δουβαλίδη που χρειάζεται μια θέση στην τριάδα των ψηλών εμποδίων, αλλά και την Ελισάβετ Πεσιρίδου που αν κάνει φετινό ρεκόρ μπορεί να τερματίσει ψηλά. Η Ραφαέλα Σπανουδάκη  αύριο θα τρέξει 200 μ. ωστόσο έχει κάνει ήδη τέσσερις κούρσες και σίγουρα έχει επιβαρυνθεί.

Η συγκομιδή των βαθμών στις αποστάσεις και στις ρίψεις θα καθορίσουν σε μεγάλο βαθμό και τη συγκομιδή στο τελικό αποτέλεσμα.

Η βαθμολογία μέχρι και τη δεύτερη μέρα:
Πολωνία 193
Γαλλία 181.50
Ιταλία 171
Μ. Βρετανία 162.50
Γερμανία 169
Ισπανία 158
Τσεχία 129
Ουκρανία 129
Ελλάδα 114
Ελβετία 106
Φινλανδία 103.50
Σουηδία 102.50

 

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

Σχολιάστε το άρθρο comment
Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:
  • email Αποστολή σε φίλο
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Απλό κείμενο
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
0
Χαλκιαδάκης

Powered by IT Development