ΑΡΧΙΚΗ | ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ | ΣΤΙΒΟΣ | 7 μετάλλια στην πρώτη μέρα του Βαλκανικού πρωταθλήματος

7 μετάλλια στην πρώτη μέρα του Βαλκανικού πρωταθλήματος

image

Καλές εμφανίσεις πραγματοποίησε η ελληνική αποστολή στο Πράβετς της Βουλγαρίας ολοκληρώνοντας την πρώτη μέρα με τρία χρυσά, τέσσερα ασημένια μετάλλια. Μετάλλιο και όριο για την Ντόχα για την Ειρήνη Βασιλείου.

Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε ο Χρήστος Φραντζεσκάκης στη σφυροβολία με βολή στα 76.67μ και σημείωσε ρεκόρ εφήβων με ανδρική σφύρα καθώς και έπιασε το όριο για Ντόχα.

Στον ίδιο αγώνα ο Μιχάλης Αναστασάκης με βολή 75.33μ κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο.

Η Ειρήνη Βασιλείου κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο, καθώς διένυσε τα 400μ σε 51.75 βελτιώνοντας το ατομικό της ρεκόρ (51.86) και πετυχαίνοντας παράλληλα το όριο για το παγκόσμιο πρωτάθλημα της Ντόχα που είναι 51.80.

Η Ελενα Πόλακ αγωνίστηκε στο επί κοντώ όπου κατέλαβε τη δεύτερη θέση κατακτώντας το ασημένιο μετάλλιο με άλμα στα 4.28. το οποίο πέρασε με την τρίτη προσπάθεια.

Ο Μίλτος Τεντόγλου, αν και ήταν σε κακή μέρα, κατέκτησε την δεύτερη θέση και το ασημένιο μετάλλιο. Ο Τεντόγλου ξεκίνησε από πολύ χαμηλά άλματα, όμως  πέτυχε καλύτερο άλμα 7.88μ. στην τελευταία του προσπάθεια, άλμα που το εξασφάλισε τη δεύτερη θέση.

Η Ισαβέλα Κοτσαχείλη κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στα 3.000μ με φυσικά εμπόδια σημειώντας επίδοση 10.37.53.

Μπορεί η Βούλα Παπαχρήστου να ξεκίνησε με δυο άκυρες προσπάθειες όμως στη συνέχεια πέτυχε 14.24μ στο τρίτο άλμα της επίδοση με την οποία κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο.

Την 4η και 5η θέση κατέλαβαν ο Κώστας Νάκος και ο Πέτρος Κυριακίδης στα 400μ εμπόδια αντίστοιχα. Ο Νάκος τερμάτισε σε 51.66 και ο Κυριακίδης σε 51.89.

Στη σφαιροβολία ο Νικόλας Σκαρβέλης είχε βολές κάτω από τα 20μ και πήρε την τέταρτη θέση με καλύτερη επίδοση 19.75 που πέτυχε στην 4η προσπάθεια ενώ οι υπόλοιπες έγκυρες προσπάθειές του ήταν 18.99 και 19.05.

Στα 100μ η Μαρία Γάτου αγωνίστηκε στην τέταρτη σειρά του ημιτελικού και με επίδοση 11.92 προκρίθηκε για τον τελικό όπου τερμάτισε σε 12.02 και κατατάχτηκε 7η.

 

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

Σχολιάστε το άρθρο comment
Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:
  • email Αποστολή σε φίλο
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Απλό κείμενο
0
Sporfm
Powered by IT Development