ΑΡΧΙΚΗ | ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ | EURO | Ντέρμπι κορυφής της Γαλλίας με την Τουρκία

Ντέρμπι κορυφής της Γαλλίας με την Τουρκία

image

Ο χάρτης του Euro 2020 έχει ήδη αρχίσει να συμπληρώνεται. Τέσσερις χώρες, Βέλγιο, Ιταλία, Ρωσία και Πολωνία, έχουν ήδη εξασφαλίσει την πρόκριση στα τελικά και σήμερα είναι πιθανό να τις ακολουθήσουν κι άλλες.

Η Αγγλία, που προέρχεται από την απρόσμενη ήττα από την Τσεχία, στον πρώτο όμιλο μπορεί να τσεκάρει από απόψε το εισιτήριο. Για να συμβεί αυτό θα πρέπει αφενός μεν να κερδίσει στην Βουλγαρία και ταυτόχρονα να μην κερδίσει το Κόσοβο το Μαυροβούνιο.

Στον δεύτερο όμιλο το μεγάλο ματς της ημέρας είναι αυτό ανάμεσα σε Ουκρανία και Πορτογαλία. Η ομάδα του Αντρέι Σεφτσένκο προκρίνεται ακόμη και με ισοπαλία ή σε κάθε περίπτωση αν η Σερβία δεν κερδίσει στην Λιθουανία. Το συγκρότημα του Φερνάντο Σάντος για να τσεκάρει από απόψε το εισιτήριο χρειάζεται είτε νίκη στην Ουκρανία, είτε επίσης να μην κερδίσει η Σερβία. Η τελευταία για να μείνει ζωντανή στην διεκδίκηση της πρόκρισης θέλει νίκη αλλά και να μην κερδίσει η Πορτογαλία.

Στον όγδοο όμιλο υπάρχει απόψε το ντέρμπι κορυφής της Γαλλίας με την Τουρκία. Οι «τρικολόρ» προκρίνονται είτε με νίκη, είτε με ισοπαλία αν η Ισλανδία δεν κερδίσει την Ανδόρα, αλλά ακόμη και με ήττα εφόσον χάσουν οι Ισλανδοί και η Αλβανία δεν πάρει τη νίκη στην Μολδαβία. Η Τουρκία προκρίνεται αν κερδίσει και ταυτόχρονα δεν τα καταφέρει η Ισλανδία, ή αν πάρει ισοπαλία στην Γαλλία και ταυτόχρονα χάσει η Ισλανδία. Σαφώς πιο δύσκολα είναι τα πράγματα για Ισλανδία και Αλβανία. Η πρώτη μένει εκτός διεκδίκησης αν χάσει και η Τουρκία δεν ηττηθεί στην Γαλλία, ενώ η δεύτερη αν δεν κερδίσει ή αν η Γαλλία δεν χάσει.

1ος Όμιλος
Βουλγαρία-Αγγλία 21:45
Κόσοβο-Μαυροβούνιο 21:45
Ρεπό: Τσεχία

Βαθμολογία
1. Αγγλία 12 (5)
2. Τσεχία 12 (6)
3. Κόσοβο 8 (5)
4. Μαυροβούνιο 3 (6)
5. Βουλγαρία 3 (6)

2ος Όμιλος
Ουκρανία-Πορτογαλία 21:45
Λιθουανία-Σερβία 21:45

Βαθμολογία
1. Ουκρανία 16 (6)
2. Πορτογαλία 11 (5)
3. Σερβία 7 (5)
4. Λουξεμβούργο 4 (6)
5. Λιθουανία 1 (6)

8ος Όμιλος
Γαλλία-Τουρκία 21:45
Ισλανδία-Ανδόρα 21:45
Μολδαβία-Αλβανία 21:45

Βαθμολογία
1. Τουρκία 18 (7)
2. Γαλλία 18 (7)
3. Ισλανδία 12 (7)
4. Αλβανία 9 (7)
5. Ανδόρα 3 (7)
6. Μολδαβία 3 (7)

 

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

Σχολιάστε το άρθρο comment
Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:
  • email Αποστολή σε φίλο
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Απλό κείμενο
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
0
Χαλκιαδάκης

Powered by IT Development