ΑΡΧΙΚΗ | ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ | ΠΟΛΟ | Περιμένει τη Βουλιαγμένη στο κολυμβητήριο

Περιμένει τη Βουλιαγμένη στο κολυμβητήριο

image

Στην τελική ευθεία εν όψει της ολοκλήρωσης των υποχρεώσεων του για τα παιχνίδια του α’ γύρου βρίσκεται ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων ΑΝΕΚ LINES.

Η ομάδα του Ηλία Μαχαίρα αντιμετωπίζει την Τρίτη το απόγευμα (16:00) τη Βουλιαγμένη σε εξ αναβολής αγώνα για την 7η αγωνιστική. Το παιχνίδι θεωρείται εκ προοιμίου πολύ δύσκολο για το Ναυτικό Ομιλο, ο οποίος παρ’ όλα αυτά θα προσπαθήσει για το καλύτερο δυνατό, έχοντας άλλωστε μεγάλη ανάγκη βαθμών.

Η Βουλιαγμένη είναι μια ομάδα με δυνατότητες, αλλά ο ΝΟΧ ΑΝΕΚ LINES θέλει να αποδείξει ότι μπορεί να τα καταφέρει καλύτερα, τουλάχιστον μέχρι το τέλος του έτους.

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε με την τελευταία προπόνηση η οποία διεξήχθη τη Δευτέρα το βράδυ. Σε σχέση με τον αγώνα με τον Εθνικό, εκτός έμειναν οι Μαζοκοπάκης και Παπαδάκης και στον αντίποδα υπολογίζονται οι Πετρόχειλος, Κουτρουλάκης, Βολτυράκης και Μανιουδάκης.

Αναλυτικά η αποστολή είναι η εξής: Λεβεντάκης, Αποστολάκης, Σαρτζετάκης, Νάστραν, Αγιωργούσης, Μπατάκης, Βουλγαράκης, Χαριτάκης, Μπαριωτάκης, Κατσουλάκης, Φωκάς, Πετρόχειλος, Κουτρουλάκης, Βολτυράκης, Μανιουδάκης.

 

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

Σχολιάστε το άρθρο comment
Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:
  • email Αποστολή σε φίλο
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Απλό κείμενο
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
0
Χαλκιαδάκης

Powered by IT Development