ΑΡΧΙΚΗ | ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ | ΒΟΛΕΪ | «Οι στόχοι οι δικοί μας είναι διαφορετικοί από τους στόχους του ΠΑΟΚ»

«Οι στόχοι οι δικοί μας είναι διαφορετικοί από τους στόχους του ΠΑΟΚ»

image

Ο ΟΦΗ γνώρισε την ήττα με σκορ 3-0 από τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη, «χάνοντας» μάλιστα στο ξεκίνημα του παιχνιδιού, τον Μίλος Τσούλαφιτς, πράγμα στο οποίο στάθηκε τόσο ο προπονητής της ομάδας του Ηρακλείου, Δημήτρης Ζλατιλίδης, όσο και ο πασαδόρος, Δημήτρης Κομητούδης

«Οι στόχοι οι δικοί μας είναι διαφορετικοί από τους στόχους του ΠΑΟΚ», ανέφερε ο Εβρίτης τεχνικός.

«Συγχαρητήρια στην ομάδα του ΠΑΟΚ. Δεν ήμασταν καλοί. Ο διαγώνιος μας δε μπόρεσε να αγωνιστεί, ήταν άρρωστος. Δεν ανταποκριθήκαμε και δε μπορέσαμε να ακολουθήσουμε το ρυθμό του ΠΑΟΚ. Δίκαια χάσαμε. Ήμασταν ουσιαστικά μείον δύο παίκτες και δε μπορέσαμε να το ξεπεράσουμε μέσα στο παιχνίδι μας. Συγχαρητήρια στους αθλητές μου και ειδικά στους Έλληνες για την προσπάθεια που κάνουν. Οι δικοί μας στόχοι είναι διαφορετικοί από τους στόχους του ΠΑΟΚ αλλά εύχομαι όλα να πάνε καλά και να πετύχουν και οι δύο ομάδες του στόχους τους»

«Κάνουμε μεγάλη προσπάθεια και από αγώνα σε αγώνα βελτιωνόμαστε», τόνισε ο πασαδόρος του ΟΦΗ, Δημήτρης Κομητούδης.

«Ήμασταν άτυχοι σήμερα. Ο Μίλος Τσούλαφιτς από το μεσημέρι ήταν άρρωστος και δεν κατάφερε να βγάλει όλο το ματς. Ανταποκριθήκαμε καλά λόγω των καταστάσεων. Δεν έχουμε φτάσει να παίζουμε το βόλεϊ που θέλουμε. Είμαστε πρωτοεμφανιζόμενη ομάδα, κάνουμε μεγάλη προσπάθεια και από αγώνα σε αγώνα βελτιωνόμαστε».

 

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

Σχολιάστε το άρθρο comment
Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:
  • email Αποστολή σε φίλο
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Απλό κείμενο
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
0
Χαλκιαδάκης Mobile App

Powered by IT Development