ΑΡΧΙΚΗ | ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ | Γ ΕΘΝΙΚΗ | Πρόταση Λημναίου για να αναλάβει Ηρόδοτο ομάδα επιχειρηματιών

Πρόταση Λημναίου για να αναλάβει Ηρόδοτο ομάδα επιχειρηματιών

image

Σε μια περίοδο όπου ο Ηρόδοτος βρίσκεται σε ένα αγωνιστικό αναβρασμό μετά την αιφνίδια λύση της συνεργασίας με τον Νίκο Σουργιά ήρθε και μια πρόταση από τον πρόεδρο των Νεων Ηροδότου Μανώλη Λημναίο προς το διοικητικό συμβούλιο της ομάδας του Ηροδότου για να αναλάβει τις τύχες της ομάδας μια ομάδα επιχειρηματιών.

Ο πρόεδρος του Ηροδότου σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον του κατέθεσε συγκεκριμένη πρόταση στο σημερινό διοικητικό συμβούλιο του Ηροδότου προκειμένου μια ομάδα επιχειρηματιών που εκπροσωπεί να αναλάβει τις τύχες της ομάδας.

Το συμβούλιο του Ηροδότου με τον Νίκο Παναγιωτάκη και τη διοίκηση των «κυανόλευκωαν» άκουσε τα όσα είχε να πει ο Μανώλης Λημναίος, κατά την αιφνίδια παρέμβασή του, o πρόεδρος των Νέων Ηροδότου, και έλαβε την απάντηση πως θα πραγματοποιηθεί Γενική Συνέλευση στις 20 Δεκεμβρίου.

Ο ίδιος ο Μανώλης Λημναίος μάλιστα δήλωσε: «Καταθέσαμε συγκεκριμένη πρόταση στο σημερινό συμβούλιο της ομάδας από επιχειρηματίες της πόλης, έπειτα από τις τελευταίες εξελίξεις στον Ηρόδοτο. Είπαμε ότι μπορούμε ακόμα και αύριο το πρωί να αναλάβουμε την ομάδα. Η απάντηση που πήραμε είναι ότι πάμε σε Γενική Συνέλευση στις 20 του μήνα. Εμείς τους είπαμε ότι έχουμε την οικονομική δυνατότητα να παραλάβουμε την ομάδα ακόμα και τώρα. Να μην προχωρούσαν σε καμία πρόσληψη προπονητή γιατί έπεται σοβαρός ανασχηματισμός».

 

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

Σχολιάστε το άρθρο comment
Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:
  • email Αποστολή σε φίλο
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Απλό κείμενο
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
0
Χαλκιαδάκης Mobile App

Powered by IT Development