ΑΡΧΙΚΗ | ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ | ΣΤΙΒΟΣ | Έτοιμη να επιστρέψει στη δράση η Μαρία Μπελιμπασάκη

Έτοιμη να επιστρέψει στη δράση η Μαρία Μπελιμπασάκη

image

Στις 7 Ιανουαρίου πρόκειται να γίνει η επόμενη επίσκεψη της Μαρίας Μπελιμπασάκη στη Γερμανία, προκειμένου να εξετασθεί από τον Χανς Μίλερ Βόλφαρτ.

 

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια των 400 μ. φαίνεται πως έχει ξεπεράσει σε μεγάλο βαθμό τον τραυματισμό της στον αχίλλειο και πλέον περιμένει την τυπική έγκριση του γιατρού, για να ξεκινήσει κανονικά την προετοιμασία της για τη νέα χρονιά.

"Ήδη από την προηγούμενη επίσκεψη, το μήνυμα που είχα λάβει είναι πως από αρχές Ιανουαρίου θα μπορώ να κάνω τα πάντα. Ήδη έχω ξεκινήσει και τρέξιμο και παράλληλα πριν από κάθε προπόνηση ακολουθώ ειδικό ασκησιολόγιο. Νιώθω καλά, έχουν φύγει τόσο οι πρωινοί πόνοι, όσο και οι πόνοι στο τρέξιμο", είπε αρχικά η Μαρία Μπελιμπασάκη και συμπλήρωσε: "Η σκέψη μου είναι στους Ολυμπιακούς Αγώνες, όπου θέλω να είμαι παρούσα και φυσικά στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Παρισιού, που θα διεκδικήσω τη διάκριση. Θεωρώ πως έχω μπροστά μου εύλογο χρονικό διάστημα να προετοιμαστώ κατάλληλα και να κυνηγήσω το καλύτερο δυνατό".

Η Μαρία Μπελιμπασάκη αναφέρθηκε και στη συμβολή της ομοσπονδίας στην προσπάθεια που κάνει να επανέλθει. "Ευχαριστώ την ομοσπονδία για τη στήριξη που μου παρέχει προκειμένου να ξεπεράσω τον τραυματισμό μου και να διεκδικήσω και πάλι τη διάκριση σε μεγάλες διοργανώσεις".

Η Μπελιμπασάκη, το 2019 κατάφερε να κάνει δύο κούρσες στα 400 μ. με καλύτερο το 51.96 στο Σαμορίν, ωστόσο στη συνέχεια λόγω τραυματισμού δεν κατάφερε να συνεχίσει στη σεζόν. Η αθλήτρια του Κώστα Ηλία έχει ατομικό - και πανελλήνιο - ρεκόρ στα 400 μ. 50.45 από τον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος στο Βερολίνο.

 

 

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

Σχολιάστε το άρθρο comment
Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:
  • email Αποστολή σε φίλο
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Απλό κείμενο
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
0
Χαλκιαδάκης

Powered by IT Development