ΑΡΧΙΚΗ | ΤΟΠΙΚΗ ΕΙΔΗΣΙΟΓΡΑΦΙΑ | Μπασκετμπολίστας του ΟΦΗ έσωσε τη ζωή 70χρονου!

Μπασκετμπολίστας του ΟΦΗ έσωσε τη ζωή 70χρονου!

image

Ο Λεωνίδας Μπουμπάρης είναι φοιτητής ιατρικής στο πανεπιστήμιο της Κρήτης και την Κυριακή το βράδυ λειτούργησε ως ένας εν δυνάμει ιατρός.

Τη ζωή ενός 70χρονου ο οποίος υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο εν πλω έσωσε ένας αθλητής της ομάδας μπάσκετ του ΟΦΗ.Ο Λεωνίδας Μπουμπάρης είναι φοιτητής ιατρικής στο πανεπιστήμιο της Κρήτης και την Κυριακή το βράδυ λειτούργησε ως ένας εν δυνάμει ιατρός.Στο πλοίο από τον Πειραιά για το Ηράκλειο ένας ηλικιωμένος υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο με τον Μπουμπάρη να συνδράμει καθοριστικά στην σταθεροποίηση της υγείας του. Το περιστατικό συνέβη όταν ο καράβι είχε αναχωρήσει από τον Πειραιά. Οι υπεύθυνοι του πλοίου ενημέρωσαν τους αρμόδιους με το πλοίο να αλλάζει ρότα και να πλέει προς το μεγάλο λιμάνι της χώρας.

Ο νεαρός άσος της κρητικής ομάδας έμεινε στο πλευρό του ηλικιωμένου μέχρι και φτάσει και πάλι στο λιμάνι για να παραλάβει το ασθενοφόρο τον 70χρονο.Στο πλευρό του Μπούμπαρη ήταν και η Δήμητρα Κατερίνη η οποία επίσης σπουδάζει ιατρική και βοήθησε και αυτή στο περιστατικό.

 

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

Σχολιάστε το άρθρο comment
Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:
  • email Αποστολή σε φίλο
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Απλό κείμενο
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
0

Powered by IT Development