ΑΡΧΙΚΗ | ΤΟΠΙΚΗ ΕΙΔΗΣΙΟΓΡΑΦΙΑ | 40 Χρόνια Απόκριες με κέφι και φαντασία, στα σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης

40 Χρόνια Απόκριες με κέφι και φαντασία, στα σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης

image

Μια αποκριάτικη παράδοση ετών, συνεχίζεται και φέτος στα σούπερ μάρκετ της μεγάλης κρητικής εταιρείας Χαλκιαδάκης!

Γι’ αυτό κι αν βρεθείτε το Σάββατο 29 Φεβρουαρίου στο σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης της γειτονιάς σας και δείτε να σας εξυπηρετεί στο μανάβικό ο Μπάτμαν, να ανεφοδιάζουν τα ράφια τα Στρουμφάκια, στο κρεοπωλείο να βρίσκεται η Χιονάτη και στο ταμείο η Μέριλιν Μονρόε, μην ξαφνιαστείτε! Έχετε μπει στον αποκριάτικο κόσμο των σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης!

Πρόκειται για μια παράδοση που δίνει άλλο χρώμα στα καταστήματα, αλλά και κέφι σε κάθε επισκέπτη των σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης, ο οποίος συμμετέχει σε αυτήν την μεγάλη γιορτή,το τελευταίο Σάββατο της Αποκριάς. Η φετινή γιορτή μάλιστα, αποκτά και έναν ακόμα ιδιαίτερο λόγο, αφού συμπίπτει με τα 40 χρόνια της εταιρείας Χαλκιαδάκης Α.Ε., με τις πρώτες, ρετρό φωτογραφίες από μεταμφιέσεις προηγούμενων ετών, να έχουν αρχίσει να κυκλοφορούν διαδικτυακά, ξυπνώντας αναμνήσεις στο προσωπικό αλλά και στους πελάτες των σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης. Είναι γνωστό άλλωστε ότι η μεταξύ τους σύνδεση, είναι κάτι παραπάνω από μια απλή σχέση «πελάτη – εργαζομένου».

Ταυτόχρονα όμως, δίνει τη δυνατότητα στους εργαζομένους της εταιρείας να κλείνουν με έναν ιδιαίτερο τρόπο την εορταστική περίοδο και να διαγωνιστούν για τις καλύτερες μεταμφιέσεις,οι οποίες θα επιβραβευτούν για τη φαντασία και τη δημιουργικότητά τους. Αξίζει να τονιστεί ότι και οι πελάτες των σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης μπορούν να συμμετάσχουν στη διαδικασία ανάδειξης της καλύτερης μεταμφίεσης, μέσα από την ηλεκτρονική ψηφοφορία που θα διεξαχθεί στη σελίδα των σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης στο Facebook (δείτε εδώ). Μια ψηφοφορία που θα ξεκινήσει το βράδυ του Σαββάτου 29/2 και θα διαρκέσει ως και την Τρίτη 3/3, στις 08:00.

Κάποιοι λένε ότι οι Απόκριες, είναι η γιορτή των παιδιών. Και κάποιοι άλλοι, ότι είναι η γιορτή για όσους αισθάνονται παιδιά…Για τα σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης, είναι μια ευκαιρία να ξεφύγουμε για λίγο από την καθημερινότητα και να αναδείξουμε την «άλλη πλευρά» του εαυτού μας, με χιούμορ και δημιουργικότητα.Εσείς τι πιστεύετε;

 

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

Σχολιάστε το άρθρο comment
Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:
  • email Αποστολή σε φίλο
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Απλό κείμενο
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
0

Powered by IT Development