ΑΡΧΙΚΗ | ΟΦΗ | Μαρινάκης: «Δεν έχει τελειώσει τίποτα, τώρα αρχίζουν τα ωραία»

Μαρινάκης: «Δεν έχει τελειώσει τίποτα, τώρα αρχίζουν τα ωραία»

image

Στους υψηλούς στόχους που διαμορφώθηκαν στον ΟΦΗ κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν αναφέρθηκε ο Νίκος Μαρινάκης, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «LiveSport».

«Ο στόχος της ομάδας το καλοκαίρι ήταν να παίζει ελκυστικό ποδόσφαιρο. Νομίζω το καταφέραμε σε μεγάλο βαθμό. Βλέποντας όμως ότι μπορούσαμε να συνδυάσουμε το καλό ποδόσφαιρο με αποτελέσματα είπαμε ότι είναι ευκαιρία φέτος να κυνηγήσουμε την εξάδα. Αυτό που σας λέω έμεινε μεταξύ μας, δεν το είπαμε πουθενά. Το παλέψαμε και στο τέλος τα καταφέραμε», ανέφερε μεταξύ άλλων ο 27χρονος αμυντικός για την μέχρι τώρα πορεία του κρητικού συλλόγου.

Όσο για τη συνέχεια και τους στόχους στα πλέι οφ, είπε: «Δεν έχει τελειώσει τίποτα. Τώρα αρχίζουν τα ωραία. Είναι μεγάλη πρόκληση για όλους μας. Θα προσπαθήσουμε να κοιτάξουμε στα μάτια όλους τους αντιπάλους μας, χωρίς να αλλάξουμε τον τρόπο παιχνιδιού μας. Να ζητήσω από τον κόσμο να συνεχίσει να είναι δίπλα μας και στα πλέι οφ, όπως ήταν σε τη χρονιά. Εάν ρωτούσες τις μεγάλες ομάδες ποιον δεν θα θέλανε στην εξάδα, οι περισσότερες θα σου απαντούσαν τον ΟΦΗ».

 

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

Σχολιάστε το άρθρο comment
Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:
  • email Αποστολή σε φίλο
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Απλό κείμενο
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
0
Sporfm
Powered by IT Development