ΑΡΧΙΚΗ | ΤΟΠΙΚΗ ΕΙΔΗΣΙΟΓΡΑΦΙΑ | ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ | Αναστέλλονται οι εκδηλώσεις του Δήμου Ηρακλείου και η λειτουργία των Δημοτικών Αθλητικών Κέντρων

Αναστέλλονται οι εκδηλώσεις του Δήμου Ηρακλείου και η λειτουργία των Δημοτικών Αθλητικών Κέντρων

image

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο  της Ανάπτυξης Αθλητισμού Ηρακλείου,  λαμβάνοντας υπόψην του  τις σχετικές αποφάσεις των αρμόδιων Υπουργείων και σε συνεννόηση με το Συντονιστικό Όργανο του Δήμου Ηρακλείου για τα μέτρα προστασίας απέναντι στον κορωνοϊό, αποφάσισε την αναστολή λειτουργίας των Δημοτικών Αθλητικών Κέντρων ( Παγκρήτιο Στάδιο, Δημοτικό Κολυμβητήριο, Νέο Κλειστό Γυμναστήριο Ηρακλείου – Δύο Αοράκια, Δημοτικό Αθλητικό και Πνευματικό Κέντρο Πατελών) από τις 12 έως και τις 25 Μαρτίου.

 

Από την απαγόρευση εξαιρούνται οι προπονήσεις της ανδρικής ομάδας μπάσκετ του ΟΦΗ και της ανδρικής ομάδας ποδοσφαίρου του Εργοτέλη,  καθώς επίσης και οι αθλητές ατομικών αθλημάτων στίβου (με τους προπονητές τους) που έχουν ευρωπαϊκή  ή διεθνή διάκριση (με βεβαίωση της ομοσπονδίας ή της τοπικής επιτροπής).

Επιπλέον, σε συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 11 Μαρτίου, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στην Λότζια, το Συντονιστικό Όργανο του Δήμου Ηρακλείου για τα μέτρα προστασίας απέναντι στον κορωνοϊό, με βάση και τις σχετικές υπουργικές αποφάσεις,  αποφάσισε:

- Την  αναστολή  όλων των εκπαιδευτικών  λειτουργιών του Δήμου Ηρακλείου, από τις 11 έως και τις 25 Μαρτίου (Κοινωνικό Φροντιστήριο, ΚΔΑΠ, Δημοτικό Ωδείο, Σεμινάρια στο Δημοσκόπιο, Προγράμματα Δια Βίου Μάθησης, Σεμινάρια Υπολογιστών για Ανέργους, Μαθήματα Φιλαρμονικής).

- Την αναστολή λειτουργίας για το ίδιο χρονικό διάστημα όλων των αθλητικών χώρων στα σχολικά συγκροτήματα.

- Την αναστολή όλων των πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου Ηρακλείου μέχρι τις 30 Απριλίου. Η Βασιλική του Αγίου Μάρκου θα παραμείνει ανοιχτή ως επισκέψιμος χώρος.

- Την καθημερινή παρουσία γιατρού στον πρώτο όροφο, στην Λότζια,  προκειμένου να παρέχει στους εργαζομένους οδηγίες σχετικά με τα μέτρα πρόληψης που μπορούν να λαμβάνουν.

Για οποιαδήποτε νεότερη απόφαση οι δημότες μπορούν να ενημερώνονται από το siteτου Δήμου Ηρακλείου (www.heraklion.gr)

 

 

 

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

Σχολιάστε το άρθρο comment
Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:
  • email Αποστολή σε φίλο
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Απλό κείμενο
0

Powered by IT Development