ΑΡΧΙΚΗ | ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ | ΤΟΠΙΚΟ | Θετικό ή αρνητικό πρόσημο: Ζαρός

Θετικό ή αρνητικό πρόσημο: Ζαρός

image

Ο Ζαρός είναι η ομάδα που μεταξύ των τελευταίων δύο ετών κατέγραψε την μεγαλύτερη αγωνιστική πτώση από οποιοδήποτε άλλο αθλητικό σωματείο της κατηγορίας!

Ας αναλύσουμε όμως αυτήν την πτώση παραθέτοντας τα στατιστικά της ομάδας του Ζαρού στο περσινό και στο φετινό πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ.

 

Την αγωνιστική χρονιά 2018-2019 ο Ζαρός αγωνίστηκε στην Α1 ΕΠΣΗ, κατηγορία στην οποία κατέλαβε την 1η θέση του πρωταθλήματος με 67 βαθμούς (αργότερα μέσω «Πλέι οφς» έχασε την άνοδο από τον Πόρο στην μεταξύ τους ισοβαθμία). Με τον Δημήτρη Κόκκινο στον πάγκο της ομάδας αρίθμησε 20 νίκες, 8 ισοπαλίες και μόλις 2 ήττες. Τα εύσημα ανήκουν στον προπονητή της ομάδας καθώς αυτός αποτέλεσε τον αστάθμητο παράγοντα σε αυτήν την καταπληκτική πορεία που είχε η ομάδα της Μεσσαράς στο περσινό πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ. Η άμυνα του Ζαρού έπαιξε επίσης σημαντικό ρόλο στην περσινή επιτυχία τη ομάδας καθώς με μόλις 20 γκολ παθητικό αποτέλεσε την καλύτερη άμυνα της κατηγορίας, ενώ επιθετικά τα 58 γκολ ενεργητικό ήταν αρκετά για να αναδειχθεί πρωταθλητής στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

Τη φετινή αγωνιστική χρονιά ο Ζαρός έμοιαζε «φάντασμα» του περσινού καλού εαυτού του! Δικαίως αποτελεί την ομάδα με την μεγαλύτερη πτώση καθώς στον φετινό πρωτάθλημα κατάφερε να συγκεντρώσει μόλις 29 βαθμούς (8 νίκες, 5 ισοπαλίες, 12 ήττες), επίδοση που τον καθιστά στην 11η θέση του πρωταθλήματος μπροστά μόνο από Μινωϊκή, Α.Ο.Τ και Ο.Φ.Α! Φέτος, με τον ίδιο προπονητή στον πάγκο των «πρασίνων» ο Ζαρός έμεινε μακριά από τις περσινές του επιδόσεις τόσο στο σκοράρισμα με μόλις 26 γκολ ενεργητικό, όσο και στην αμυντική του λειτουργία δεχόμενος 37 γκολ στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ.

Η φετινή παρουσία του Ζαρού στα γήπεδα της Α1 ΕΠΣΗ δεν θύμισε σε καμία περίπτωση και σε κανένα χρονικό σημείο του πρωταθλήματος την περσινή πορεία της ομάδας που κυριάρχησε εντός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου. Ας ελπίζουμε σε έναν πιο ανταγωνιστικό Ζαρό την επόμενη αγωνιστική χρονιά αλλά προς το παρόν αναγκαζόμαστε να του τοποθετήσουμε αρνητικό πρόσημο για την φετινή εικόνα της ομάδας από τη Μεσσαρά!

Ζαρός: «-»

*Όλα τα παραπάνω γράφτηκαν χωρίς να έχει διεξαχθεί η τελευταία αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΗ «Σκοράρουμε για το χαμόγελο του παιδιού».

 

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

Σχολιάστε το άρθρο comment
Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:
  • email Αποστολή σε φίλο
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Απλό κείμενο
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
0
Χαλκιαδάκης
Powered by IT Development