ΑΡΧΙΚΗ | ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ | ΤΟΠΙΚΟ | Θετικό ή αρνητικό πρόσημο: Μοίρες

Θετικό ή αρνητικό πρόσημο: Μοίρες

image

 

Κλείνουμε τη συγκεκριμένη στήλη κειμένων«απομονώνοντας» και αναλύοντας την ομάδα των Μοιρών! Η κωμόπολη και έδρα του δήμου Φαιστού αποτελεί τον τελευταίο «σταθμό» σε αυτό το ταξίδι των δεκατεσσάρων ημερών που κάναμε. Ας περάσουμε στο δια ταύτα όμως και ας αρχίσουμε ευθύς αμέσως την αξιολόγηση της ομάδας των Μοιρών για τα τελευταία δύο αγωνιστικά έτη.

Οι Μοίρες την προηγούμενη αγωνιστική χρονιά τερμάτισαν στην 10η θέση του πρωταθλήματος της Α1 ΕΠΣΗ συγκεντρώνοντας 37 βαθμούς. Με τον Γιώργο Φινοκαλιώτηστον πάγκο της ομάδας πανηγύρισαν 10 νίκες, ήρθαν ισόπαλοι σε 7 αγώνες, ενώ 13 ήταν οι φορές που αποχώρησαν από τον αγωνιστικό χώρο χωρίς βαθμούς. Τα 41 γκολ υπέρκαι τα 41 γκολ κατά της ομάδας δίνουν μια απόλυτα ισορροπημένη εικόνα για την παρουσία των Μοιρών στα γήπεδα της Α1 ΕΠΣΗ την χρονιά 2018-2019.

Στο τωρινό πρωτάθλημα έχοντας για ακόμα μια χρονιά τον Γιώργο Φινοκαλιώτη στον πάγκο της ομάδας, δεν υπήρξε βελτίωση κάτι που αποτυπώνεται στη διαφορά τερμάτων. Οι Μοίρες φέτος σκόραραν μόλις 23 γκολ, ενώ δέχτηκαν 35. Τα 8 νικηφόρα αποτελέσματα και οι 6 ισοπαλίες της ομάδας συγκεντρώνουν τους 30 βαθμούς με τους οποίους τελείωσε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις, ενώ σε 11 περιπτώσεις έφυγε από το γήπεδο ηττημένη. Φέτος σε ένα πρωτάθλημα δεκατεσσάρων ομάδων οι Μοίρες τερμάτισαν στην 8η θέση, ενώ πέρυσι με δεκαέξι ομάδες να απαρτίζουν το πρωτάθλημα της Α1 ΈΠΣΗ τερμάτισε στη 10η. Επομένως η ομάδα των Μοιρών έμεινε στα ίδια επίπεδα με πέρυσι, όπως μας δείχνουν και τα αποτελέσματα των δύο τελευταίων χρόνων.

Ο μοναδικός λόγος που θα βάλουμε αρνητικό πρόσημο στην φετινή πορεία των Μοιρών είναι η διαφορά τερμάτων! Μπορεί φαινομενικά να τελείωσε την χρονιά βρισκόμενη στο ίδιο βαθμολογικά σημείο ενός μικρότερης έκτασης πρωταθλήματος, αλλά η διαφορά στην επίτευξη τερμάτων με 41-41 (υπέρ-κατά) πέρυσι και 23-35 φέτος αποτελεί τον λόγο που θα δώσουμε αρνητικό πρόσημο για τη φετινή παρουσία της ομάδα στα γήπεδα της Α1 ΕΠΣΗ!

Μοίρες: «-»

*Όλα τα παραπάνω γράφτηκαν χωρίς να έχει διεξαχθεί η τελευταία αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΗ «Σκοράρουμε για το χαμόγελο του παιδιού».

 

 

 

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

Σχολιάστε το άρθρο comment
Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:
  • email Αποστολή σε φίλο
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Απλό κείμενο
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
0
Χαλκιαδάκης
Powered by IT Development