ΑΡΧΙΚΗ | ΣΤΟΙΧΗΜΑ | Πάμε σαν άλλοτε...

Πάμε σαν άλλοτε...

image

Καλημέρα σας,

Πως να ξεκινήσω μετά από τόσο καιρό που είχαμε να επικοινωνήσουμε.Είναι τόσα πολλά τα γεγονότα που συνέβησαν αυτό το διάστημα, και μάλιστα πρωτογνωρα όπως ο κωρονοιός, που θεωρώ να τ αφήσουμε στην άκρη και να δοξάζουμε που μπαίνουμε σιγά σιγά σε μια ροή στη ζωή μας.Έτσι έρχεται και ο αθλητισμός και η ουρά του, που είναι το στοίχημα.

Σας έχω πει ότι δεν είναι το στοίχημα μέσο εισροής χρημάτων αλλά μόνο εκροής.Τουλάχιστον, λοιπόν να παίζουμε λίγα και να το διασκεδάζουμε.Είναι σίγουρο πως οι ιδιοκτήτες των ΜΜΕ που γέμισαν τις τσέπες τους με δεκάδες χιλάδες (οι πιο μάγκες με εκατοντάδες χιλιάδες) ευρώ μας βλέπουν και γελάνε. Έχουν γνώση όμως οι φύλακες. Άλλωστε η ζωή και ο κόσμος δεν φημίζονταν ποτέ για τη δικαιόσυνη τους.

Πάμε στα στοιχηματικά μας γιατί θα μπερδευτούμε με τα παραπολιτικά και την αδιαφορία των υπευθύνων να δώσουν απαντήσεις.

Είναι δύσκολος ο στοιχηματισμός γενικά, αλλά με τη μεγάλη περίοδο της καραντίνας έγινε ακόμα πιο δύσκολος.Για πρώτη φορά στα χρονικά υπάρχει για τοσο μεγάλο χρονικό διάστημα αποχή από τους αγωνιστικούς χώρους άρα είναι πιο δύσκολο να προσεγγίσουμε καθαρά αγωνιστικά τους αγώνες. Ας προσπαθήσουμε και βλέπουμε. Άλλωστε ένα παιχνίδι είναι κι αυτό.

ΛΕΙΨΙΑ - ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ Χ  Η G/G

ΦΟΡΤΟΥΝΑ - ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ 1

ΕΣΠΑΝΙΟΛ - ΛΕΒΑΝΤΕ 1

ΧΕΤΑΦΕ - ΕΙΜΠΑΡ 1

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ - ΓΟΥΛΒΣ Χ

ΚΥΡΙΑΚΗ

ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ -ΣΕΦΙΛΝΤ Χ

ΘΕΛΤΑ - ΑΛΑΒΕΣ Χ

ΟΣΝΑΜΠΡΙΚ -ΚΙΕΛΟ 1

ΚΑΡΛΣΡΟΥΗ ΑΡΜΙΝΙΑ 1

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ Χ

 

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

Σχολιάστε το άρθρο comment
Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:
  • email Αποστολή σε φίλο
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Απλό κείμενο
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
0
Χαλκιαδάκης

Powered by IT Development