ΑΡΧΙΚΗ | ΟΦΗ | Σίμος: «Δεν μπορούσαμε να μην έχουμε σκαμπανεβάσματα»

Σίμος: «Δεν μπορούσαμε να μην έχουμε σκαμπανεβάσματα»

image

Ο τεχνικός των Κρητικών τόνισε πως έγινε νευρικό ματς, πως ο Άρης έχει πλέον το προβάδισμα για την πέμπτη θέση και στάθηκε στον ένα χρόνο παρουσίας του στην ομάδα.

Αναλυτικά:

Για το νευρικό πρώτο ημίχρονο και το καλύτερο δεύτερο: «Θα συμφωνήσω, ήταν ένα νευρικό πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο κάναμε τα πάντα, είχαμε αρκετές στιγμές, αλλά δεν τα καταφέραμε».

Για το αν ο Άρης έχει δίκαια το προβάδισμα για την πέμπτη θέση: «Μαθηματικά δεν έχει τελειώσει κάτι, αλλά σίγουρα έχει τον πρώτο λόγο».

Για το γκολ του Φετφατζίδη: «Ήταν μια αμυντική μετάβαση που δεν είχαμε το βαθμό ετοιμότητας που έπρεπε, ενώ αντίθετα ο Άρης λειτούργησε σωστά επιθετικά. Εμείς δουλέψαμε όλον το χρόνο για αυτά τα παιχνίδια και τώρα φαίνεται ότι χρειαζόμαστε ακόμα πολλή δουλειά για να φτάσουμε στο υψηλότερο επίπεδο».

Για την πορεία του ΟΦΗ στα play off: «Εμείς δεν περιμέναμε η ομάδα μας να έχει μια πορεία με ανοδική, μια πορεία χωρίς σκαμπανευάσματα. Ξέρουμε τον τρόπο να φτάσουμε εκεί, χρειάζεται δουλειά. Όλη αυτή η εμπειρία θα μας διδάξει πολλά πράγματα».

Για τη συμπλήρωση ενός χρόνου από την παρουσία του στον πάγκο του ΟΦΗ: «Μια πολύ δημιουργική χρονιά. Θέλω να ευχαριστήσω τους παίκτες, όλο το τεχνικό επιτελείο. Είμαι χαρούμενος που είμαι ένα χρόνο εδώ. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα να ανέβει επίπεδο. Πιστεύω ότι είμαστε σε καλό δρόμο και του χρόνου θα είμαστε σε καλύτερο.

Καταρχήν, πρέπει να ζούμε μέσα από τις ευθύνες μας και η ευθύνη του προπονητή του ΟΦΗ είναι μεγάλη. Δεν πρέπει να μας αποπροσανατολίσει το ‘άλμα’ που έκανε η ομάδα από πέρυσι μέχρι φέτος. Θα κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε και θα είμαστε πάντα ο εαυτός μας.

Πρέπει να ευχαριστήσω την ομάδα για την εμπιστοσύνη και την ελευθερία που δίνει στο τεχνικό επιτελείο, είναι κάτι που δύσκολα βρίσκεις στην Ελλάδα».

 

 

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

Σχολιάστε το άρθρο comment
Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:
  • email Αποστολή σε φίλο
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Απλό κείμενο
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
0

Powered by IT Development