ΑΡΧΙΚΗ | ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ | Παγκρήτιο ή «Opap Arena - Αγια Σοφιά» για τον τελικό του Conference League

Παγκρήτιο ή «Opap Arena - Αγια Σοφιά» για τον τελικό του Conference League

image

«Ανοιχτό» για υποψηφιότητα του Παγκρητίου για τελικό του Europa Conference League το 2022 ή το 2023. Εναλλακτική η «Αγια Σοφιά».

Ένα από τα πολλά θέματα που έπεσαν στο τραπέζι στη σημερινή Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ ήταν και η υποψηφιότητα για διεξαγωγή τελικού της νεοσύστατης διοργάνωσης το 2022 ή το 2023 στην Ελλάδα.

Παραμένει «ανοιχτό» για Παγκρήτιο, καθώς ορίστηκε Επιτροπή που θα έχει επαφή με φορείς του Ηρακλείου για να διευκρινιστούν βασικά ζητήματα, ενώ εναλλακτική είναι -όπως επιβεβαίωσε επίσημα η Ομοσπονδία- το υπό κατασκευή γήπεδο της ΑΕΚ.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ
Ενόψει της υποψηφιότητας για τη διεξαγωγή του τελικού του Europa Conference League 2022 ή 2023 στο Ηράκλειο ορίστηκε επιτροπή, με επικεφαλής τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας κ. Ε. Γραμμένο και αποτελούμενη από τους κκ. Αντωνίου, Λασκαράκη, Θωμαίδη, Διακοφώτη και Δέδε, η οποία θα έχει συνάντηση με τους φορείς της πόλης, προκειμένου να διευκρινιστούν θέματα προϋπολογισμού και χρονοδιαγραμμάτων που άπτονται της τελικής δυνατότητας διεκδίκησης της διοργάνωσης του αγώνα. Εναλλακτική έδρα για τη διοργάνωση του τελικού προτείνεται η «OpapArena-Αγιά Σοφιά».

 

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

Σχολιάστε το άρθρο comment
Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:
  • email Αποστολή σε φίλο
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Απλό κείμενο
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
0

Powered by IT Development