ΑΡΧΙΚΗ | ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ | Μεγάλη επίδοση για την σκακίστρια του ΟΦΗ Ορφανάκη

Μεγάλη επίδοση για την σκακίστρια του ΟΦΗ Ορφανάκη

image

Ολοκληρώθηκαν τα πρώτα μεγάλα μετά-κορονοϊού σκακιστικά τουρνουά στην Ελλάδα, με αρκετές συμμετοχές για τα δεδομένα της εποχής και με την εφαρμογή του Αγωνιστικού Υγειονομικού Πρωτοκόλλου της ΕΣΟ. 
Πιο συγκεκριμένα στην Ικαρία από τις 10 έως τις 16 Ιουλίου έλαβε χώρα το 43ο Διεθνές τουρνουά “Ίκαρος 2020” με 73 συμμετοχές από πέντε χώρες (Ελλάδα, Γαλλία, Ιταλία, Λετονία, ΗΠΑ).

Μοναδική συμμετοχή από την Κρήτη είχε η 11χρονη αθλήτρια του ΟΦΗ Καλλιόπη Ορφανάκη η οποία κατάφερε να ανεβάσει το διεθνές της ΕΛΟ στις 1394 μονάδες!!!
Τη σκυτάλη στη συνέχεια πήρε από τις 18 έως τις 25 Ιουλίου το 13ο Διεθνές τουρνουά της Παλαιόχωρας με 157 συμμετοχές από 19 χώρες.

Από τον ΟΦΗ συμμετείχαν οι αθλητές Γιώργος Καδιάνης, Γιάννης Κουβίδης, Νεφέλη Ματθαιάκη και Γιώργος Παπιδάκης, οι οποίοι μετά από ομολογουμένως δύσκολους αγώνες κατάφεραν να κάνουν πολύ καλές εμφανίσεις.

Να σημειωθεί, η εντυπωσιακή επίδοση της Νεφέλης Mατθαιάκη, η οποία αύξησε το διεθνές της ΕΛΟ κατά 97,6 μονάδες!!!
Οι νεαροί σκακιστές του ΟΦΗ προετοιμάζονται για τη συμμετοχή τους στα Πανελλήνια Νεανικά και στα Μαθητικά πρωταθλήματα, που θα διεξαχθούν τέλος Αυγούστου με αρχές Σεπτεμβρίου, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

 

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

Σχολιάστε το άρθρο comment
Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:
  • email Αποστολή σε φίλο
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Απλό κείμενο
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
0
Χαλκιαδάκης

Powered by IT Development