ΑΡΧΙΚΗ | BLOG | GOSSIP | Καρατόμησε τρεις κορυφαίους παραγωγούς της, η ΝτιΤζένερις μετά τις καταγγελίες

Καρατόμησε τρεις κορυφαίους παραγωγούς της, η ΝτιΤζένερις μετά τις καταγγελίες

image

Σε ένα μήνυμα προς το προσωπικό της εκπομπής της, η ΝτιΤζένερις τόνισε ότι «λυπάται πολύ για αυτό που έχει γίνει», σύμφωνα με το Hollywood Reporter.

Τρεις κορυφαίοι παραγωγοί του Ellen DeGeneres Show απολύθηκαν εν μέσω ισχυρισμών για κακή συμπεριφορά και σεξουαλική παρενόχληση. Η Έλεν ΝτιΤζένερις ανακοίνωσε τις αλλαγές σε τηλεοπτική συνάντηση με το προσωπικό, και είπε ότι βρίσκεται σε εξέλιξη εσωτερική έρευνα.

Σε ένα μήνυμα προς το προσωπικό της εκπομπής της, η ΝτιΤζένερις τόνισε ότι «λυπάται πολύ για αυτό που έχει γίνει», σύμφωνα με το Hollywood Reporter.Οι απολύσεις ακολουθούν καταγγελίες που ήρθαν στη δημοσιότητα για «τοξικές» συνθήκες στο χώρο εργασίας, ρατσισμό, αλλά και για σεξουαλικές παρενοχλήσεις από παραγωγούς της εκπομπής σε βάρος εργαζομένων.Ένας εκπρόσωπος της Warner Brothers επιβεβαίωσε το σόου έχει «χώρισε δρόμους» με τους εκτελεστικούς παραγωγούς Έντ Γκλάβιν και Κέβιν Λίμαν, και τον συν-εκτελεστικό παραγωγό Τζόναθαν Νόρμαν. 

Οι Λίμαν και Νόρμαν κατηγορήθηκαν για σεξουαλική παρενόχληση από πρώην υπαλλήλους της εκπομπής. Άλλοι κατηγόρησαν τον κ. Γκλάβιν για παρενόχληση και λεκτική βία. Σε προηγούμενες δηλώσεις του στο Buzzfeed News, ο κ. Λίμαν αρνήθηκε «κάθε είδους σεξουαλική ανάρμοστη συμπεριφορά» και ο κ. Nόρμαν είπε ότι «αρνήθηκε κατηγορηματικά 100% αυτούς τους ισχυρισμούς». Ο κ. Γκλάβιν δεν έχει απαντήσει δημοσίως στους ισχυρισμούς.

Η παρουσιάστρια και κωμικός αρχικά αποστασιοποιήθηκε από τους ισχυρισμούς για τοξικό εργασιακό περιβάλλον στο σόου της, λέγοντας μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος στο προσωπικό ότι «δεν εκπροσωπήθηκε καλά» από «ανθρώπους που εργάζονται μαζί μου και για μένα». Ωστόσο, ζήτησε συγγνώμη από το προσωπικό και είπε ότι «χαίρεται που της γνωστοποιήθηκαν τα ζητήματα».

Η εκπομπή έχει κερδίσει πάνω από 60 βραβεία Emmy από την πρώτη της προβολή το 2003.

Πηγή: skai.gr

 

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

Σχολιάστε το άρθρο comment
Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:
  • email Αποστολή σε φίλο
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Απλό κείμενο
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
0
Χαλκιαδάκης

Powered by IT Development